Tgrt Haber

Erdoğan, Cudi Dağı Üs Bölgesi'ndeki askerlere telefonla hitap etti: Sizlerin duruşu milletin huzuru olacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Haziran 2023 22:25 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 23:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cudi Dağı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi'nde görevli jandarmalara telefonda hitap etti. Erdoğan, "Terörle mücadelemizde sizlerin duruşu inşallah bu milletin huzuru ve refahı olacaktır" dedi.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya​, Şırnak​ ziyareti kapsamında Irak​ sınırının sıfır noktasındaki Cudi Dağı​ Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi'nde askerlerle bir araya geldi.

Üs bölgesindeki askerlerle yemek yiyip, bir süre sohbet eden Yerlikaya, telefonda görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Babalar Günü'nü tüm personel adına kutladı.

"RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN"

Yerlikaya'nın telefonundan askerlere hitap eden hitap ettiği Erdoğan, "Cudi'de, Gabar'da sizler bizim her an iftihar vesilemiz oldunuz. Bu vesileyle şahsım ve milletim adına bütün kardeşlerimizi gözlerinden öpüyorum. Terörle mücadelemizde sizlerin duruşu inşallah bu milletin huzuru ve refahı olacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1670510700324691968    

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tokadî 18 Haziran 2023 23:33

Helal olsun komutan RTE Âmiiin Âmiiin Âmiiin

Sonraki Haber Yükleniyor...