Tgrt Haber

Erdoğan: Dün İzmir'den bekledik gelen giden olmadı

10 Nisan 2017 16:53
Erdoğan: Dün İzmir'den bekledik gelen giden olmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum'da Abide Meydanı'nda konuştu. Erdoğan, referandumda 'evet çıkarsa denize dökeriz' diyen CHP'li vekile sert cevap vererek, "Birileri İzmir'de denize dökmekten bahsediyordu. Dün İzmir'deydik. Bekledim denize dökerler diye. Ama gelen giden olmadı. Kimi denize döküyorsun haddini bil!" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri:  ''Çorumlular'ın sözü var: Katranı kaynatmakla şeker olmaz. Birileri İzmir'de denize dökmekten bahsediyordu. Dün İzmir'deydik. Bekledim denize dökerler diye. Ama gelen giden olmadı. Kimi denize döküyorsun haddini bil! Öbürü seçim otobüsünün üzerinden oradaki insanımıza polisimize ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor ve it diyor. Bunu Hollandalı yapıyor, atını, itini, köpekleriyle beraber benim oradaki Trabzonlu Hüseyin Kurt evladımızın üstüne salıyor. Ama sen burada bunu nasıl yapıyorsun? Sen evet diyenlere nasıl bir Yunan gözüyle bakıyorsun? Bunlar devlet tarlasında hiç otlamamışlar. Şimdi oradan öyle bir haykıralım ki, bu gafillere güzel bir ders olsun.'' dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...