Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve Fatih Erbakan ile görüştü

07 Şubat 2023 16:10 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 21:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve Fatih Erbakan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmelerde deprem sonrası bölgedeki durum ve arama-kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan​, 11. Cumhurbaşkanı Gül ile yaptığı görüşmede, deprem​ sonrası bölgedeki durum ve arama-kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ERBAKAN'LA DA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gül'ün ardından Erbakan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan ile yaptığı görüşmede de deprem sonrası bölgedeki durum ve arama-kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...