Tgrt Haber

Erdoğan ile Arnavutluk Başbakanı arasında güldüren diyalog

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 19:22 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 19:35

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi törenle karşıladı. Tören sırasında aracından inen Rama’yı karşılayan Erdoğan, üstünde kabanı olmayan başbakana "Ne yapacağız? Üşümüyor musun?" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Arnavutluk​ Başbakanı Edi Rama​'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi​'de karşıladı. Türkiye​'ye ziyaret gerçekleştiren Rama’yı protokol kapısında karşılayan Erdoğan, çevredekileri gülümseten bir açıklamada bulundu.

Heyetlerini birbirine takdim eden Erdoğan ve Rama, merdivenlerde Türkiye ve Arnavutluk bayrakları önünde gazetecilere poz verdi. Baş başa görüşmeye geçen Erdoğan ve Rama, Türkiye- Arnavutluk Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Birinci Toplantısı sonrasında ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Erdoğan ile Arnavutluk Başbakanı arasında güldüren diyalog - 1. Resim

"ÜŞÜMÜYOR MUSUN?"

Edi Rama’yı protokol kapısında aracından inerken karşılayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üşümüyor musun? Ne yapacağız?" dedi. Yanındaki çevirmene seslenen Erdoğan, kendi kaşkolunu çıkarttı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...