Tgrt Haber

Erdoğan ile Özel'in samimi sohbeti gündem olmuştu! Konuşulanlar öğrenildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
20 Temmuz 2024 21:10 - Güncelleme : 20 Temmuz 2024 21:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Lefkoşa'da düzenlenen töreni CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte törene katıldı. Törene Özel ile Erdoğan'ın samimi anları damga vururken konuşulanların perde arkası da öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenine katıldı.

Törende TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer alırken Erdoğan ile Özel'in samimi konuşması dikkat çekti. 

Özel, o samimi anlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir sonraki görüşmeye ilişkin de dikkat çeken mesajlar veren "Şu anda çok yakında yok ama örneğin 29 Ekim’de ya da Meclis'in açılışında olabilir" dedi. 

Erdoğan ile Özel'in samimi sohbeti gündem olmuştu! Konuşulanlar öğrenildi  - 1. Resim

KONUŞMANIN PERDE ARKASI ORTAYA 

Özel, basın mensuplarının Erdoğan ile sohbetinin sorması üzerine şu açıklamaları yaptı: 

"Nezaket cümleleri kuruldu, hal-hatır sorduk. Kıbrıs ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. 3 gündür Kıbrıs'tayız. Temaslarımız hakkında bilgi verdim. Burada ihtiyaç duyulan birlik beraberlik ruhuna uygun bir temas oldu."

Erdoğan ile Özel'in samimi sohbeti gündem olmuştu! Konuşulanlar öğrenildi  - 2. Resim

"DİYALOG AÇIK TUTULMALI"

"Çok pozitif bir gündemimiz vardı o da Kıbrıs’tı. Şu anda çok yakında yok ama örneğin 29 Ekim’de ya da Meclis'in açılışında olabilir. Bu diyalog kanalları açık tutulmalı, gerektiği yerde müzakere yapılmalı."

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...