Tgrt Haber

Erdoğan, 'İsrail dünyada barışı tehdit eden bir ülkedir'

18 Temmuz 2014 15:05
Erdoğan, 'İsrail dünyada barışı tehdit eden bir ülkedir'

Başbakan Erdoğan, 'İsrail dünyada barışı tehdit eden bir ülkedir, Ortadoğu'da barışını tehdit eden bir ülkedir' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " İsrail dünyada barışı tehdit eden bir ülkedir, Ortadoğu'da barışını tehdit eden bir ülkedir. Dolayısıyla da Türkiye olarak biz kendimiz bir defa, şahsen ben bu görevde bulunduğum sürece, hiç bir zamanİsrail ile olumlu bir şey düşünemem" dedi. Erdoğan, "BM'nin dünya barışına katkısının nasıl olacağını burada tekrar test ediyoruz" diye konuştu.
Erdoğan, "Tayyip Erdoğan'ı, farklı bir şekilde Batı tanımlayabilir. 'Gerilimcidir, gergin bakar, işte şöyledir, böyledir' diyebilirler. Kendilerine göre arayışlar içerisinde olabilirler. Ama ben Hakk'ın ve halkın rızasını kazanmakla görevliyim. Bütün hedefim ve arzum bunun üzerine kuruludur. Ben güçlere şirin görünmenin gayreti içerisinde bugüne kadar olmadım. Bundan sonra da olmayacağım. Çünkü bizim için egemen güçlere şirin görünmek değildir. Aslolan, mazlumların, mağdurların yanında yer almaktır" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...