Tgrt Haber

Erdoğan, 'Kibir abidelerine boyun eğmeyiz'

13 May 2014 12:46
Erdoğan, 'Kibir abidelerine boyun eğmeyiz'

Başbakan Erdoğan, 'İçerideki kibir abidelerine boyun eğmeyeceğimiz gibi dışardaki kibir abidelerine de boyun eğmeyiz' dedi.

Başbakan Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, "Danıştay'daki nezaketsizliğe gösterdiğimiz tepkinin manşetlere nasıl yansıdığını, 'basın özgürlüğü yok' diyenler okusun" ifadelerini kullanarak, "Yurtdışında Türkiye'deki basın üzerine ahkam kesenler, o manşetleri gördüklerinde küçük dillerini yutacaklardır. O manşetleri dünyanın hiçbir hukuk devletinde, demokratik rejimde göremezsiniz. Hiçbir ülkede manşetler üzerinden devletlerin, hükümetlerin bu kadar edep dışı, adap dışı, özellikle de hukuk dışı tahkir edildiğine asla şahit olamazsınız" şeklinde konuştu. "İçerideki kibir abidelerine boyun eğmeyeceğimiz gibi dışardaki kibir abidelerine de boyun eğmeyi" diyen Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti: "İçeride hiç kimse milleti, milletin temsilcilerini, siyasetçileri karşısına alıp kibirle ders veremez. Aynı şekilde dışarda da hiçkimse Türkiye'yi karşısına alıp Türkiye'ye parmak sallayamaz. O günler geçti."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...