Tgrt Haber

Erdoğan meydanlara seslendi

21 Temmuz 2016 01:55
Erdoğan meydanlara seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan video-konferansla, meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans yoluyla meydanlarda nöbet tutan vatandaşlara hitap ediyor. Önce Konya'daki meydanlara konuşan Erdoğan, şu anda Şanlıurfa'daki meydanlara seslendi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

OHAL SIKIYÖNETİM DEĞİLDİR

Olağanüstü hal sıkıyönetim değildir. Demokrasinin daha iyi işleyebilmesi için FETÖ dahil, hangi terör örgütü olursa olsun, bunları kamudan temizlemek suretiyle devletimizi güçlü ellere teslim etme hareketidir.

OHAL kanunu valilerin yönetiminin çok daha güçlendirilmesi sürecidir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz illerde valilerimizin emrinde olacak ve onlarla birlikte faaliyetlerini sürdürecektir.

ASLA BİR KISITLAMA OLMAYACAK

OHAL sürecinde asla bir kısıtlama yoktur. Bunun garantörü biziz. Halkımız çok daha huzurlu ve güvende olacaktır. Bu asla vatandaşımızın ekonomik faaliyetlerine yönelik değildir. Uydurulan yalanlara kulak asmayın.

İkinci bir emre kadar meydanlardan çekilmiyoruz değil mi?

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...