Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi sonra Bakan Nebati'ye seslendi: Senden para çıkmıyor rahat ol

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 Ocak 2023 20:42 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 23:57

Yılın ilk kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yıl boyunca köprü ve otoyol ücretlerine zam yapılmayacağının müjdesinin verdikten sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye takıldı. Erdoğan, "Merak etme senden para çıkmıyor rahat ol" dedi.

Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan​, araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir müjdeyi duyurdu. Erdoğan, gündemde köprü ve otoyol ücretlerine yüksek miktarda zam geleceğiyle ilgili tartışmalara noktayı koydu. Erdoğan, bir yıl boyunca otoyol ve köprü fiyatlarına zam yapılmayacağını duyurdu.

"SENDEN PARA ÇIKMIYOR, RAHAT OL"

Erdoğan verdiği müjdenini hemen ardından Hazine ve Maliye BakanıNureddin Nebati​ ile göz göze geldi. Bakan Nebati'ye takılan Erdoğan, "Nureddin senden para çıkmıyor, rahat ol" dedi. Erdoğan'ın bu sözlerine Bakan Nebati de tebessümle karşılık verdi.

YENİ SOSYAL KONUT PROJESİ

Öte yandan açıklamalarında cuma gününün çok önemli bir gün olduğunu belirten Erdoğan, muhalefeti Rami Kışlası'nda Avrupa'nın en büyük kütüphanesinin açılışına davet etti. EYT düzenlemesiyle de ilgili konuşan Erdoğan, yakında Meclis'e sunulacağını söyledi. Yeni bir sosyal konut projesinin de müjdesini veren Erdoğan, eşi vefat eden kadınlar ve ihtiyaç sahibi kesimler için sosyal konut projesi başlatılacağını duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 9 Ocak 2023 22:34

Sayın bakan merak etmeyin sizden para çıkmıyor ancak milletten fazlası çıkıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...