Tgrt Haber

Erdoğan: Son bir haftada bini aşkın terörist etkisiz hale getirildi

03 Aralık 2017 17:10
Erdoğan: Son bir haftada bini aşkın terörist etkisiz hale getirildi

AK Parti'nin Muş İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son bir hafta içinde bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Milletimin huzurunu kaçıran kim olursa olsun bedelini ödeyecek. Onlar çukur açtılar, şimdi o çukurlara gömüldüler"dedi.Erdoğan, "Şimdi Türkiye'ye yeni bir kumpas uygulamaya çalışıyorlar. Bazı iş adamlarının servetlerini yurt dışına gayreti var. Buna izin verilmeyecek. Buradan uyarıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Muş İl Kongresi'nde konuşuyor.Son bir haftada bini aşkın teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Ne zaman Muş'a gelsem, sizi her zaman iri gördüm, diri gördüm, kardeş gördüm, hep Türkiye gördüm. Yiğitlerin şehrini bugün bir kez daha yürekten selamlıyorum.Muş tarihimizdir, kimliğimizdir, özümüzdür. Buradan Muş'un tüm ilçelerindeki, bütün köylerindeki kardeşlerime en kalbi sevgilerimi yolluyorum. 1071'de Anadolu'nun kapılarını milletimize açan Malazgirt'in muzaffer komutanı Sultan Alparslan'ın tazimle yadediyorum. Önümüzdeki yıl Malazgirt'teki kutlamalara geldiğimizde bazı taleplerim olmuştu, onları da giderdiğimiz zaman Malazgirt'teki kutlamaları bu defa çok daha coşkulu şekilde yadedeceğiz. 

TERÖRÜN BELİNİ KIRIYORUZ

Bu terörün de belini kırdık mı, kırıyor muyuz? Son bir hafta içinde bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Mehmetimiz, polisimiz, güvenlik korucularımız şehadete yürüdüler ama binlerce teröristi de etkisiz hale getirdiler. Milletimin huzurunu kaçıran kim olursa olsun bedelini ödeyecek. Onlar çukur açtılar, şimdi o çukurlara gömüldüler. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...