Tgrt Haber

Erdoğan toplu açılış töreninde konuştu

14 Ekim 2016 16:18
Erdoğan toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar:

15 Temmuz Türkiye'yi nmuassır medeniyetlerin üzerine çıkarmak istemeyenlerin operasyonudur.

Bu milletle gurur duyuyoruz. Siz uçakları suturdunuz, tankları susturdunuz. Bu savaşın galibi oldunuz.

NEYMİŞ ÜÇÜNCÜ DARBE GELECEKMİŞ...

Birinci darbe 17-25 aralık atlatıldı. İkincisi 15 temmuz atlatıldı. Şimdi konuşuyorlar, neymiş 3. darbe gelecekmiş. Bir tane ukala kendini bilmez köşesinden bir şeyler yazıyor.

LİDER TAŞIN ARKASINA SAKLANIRSA..

Almanya'ya iltica , İtalya'ya iltica etti. Bilmiyorlar ki biz bu yoldaki terbiyemizi alırken şöyle eğitim aldık. Lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır.

BU ÜLKENİN GÜVENLİK GÜCÜNÜ HERKES BİLECEK

 2002 yılından bu yana Türkiye'nin yaşadığı badireleri şöyle bir gözden geçirelim. Bismillah deyip göreve başladık. Irak krizi ile başlayan, Danıştay krizi ile devam eden süreçleri dönemin cumhurbaşkanının çıkardığı zorluklara rağmen devam ettik. Davos'u hatırlarsınız, Mavi Marmara'nın saldırıya uğraması. 7 Şubat MİT krizi ile artık varlığı iyice hissedilen bir kuşatma ile çok ciddi mücadele başlattık. Çok dile getirmiyorduk ama çok ciddi bir mücadele veriyorduk.2013 yılında ilk önce Gezi, sonra 17-25 Aralık girişimleri ile her şey biraz daha yerine oturdu.Bölücü örgütün hiç bir izahı olmayan şekilde ülkemize nasıl saldırdığını unutmadık. DAEŞ'te bu kervana katıldı. Gaziantep'te 14 yaşında bir yavruya Messi forması giydirip üzerine canlı bombayı bağladılar. 56 kardeşimizi şehit ettiler.O güne kadar sustuk ama artık sondu. Cerablus'a girdik.  Bu milletin güvenlik güçlerini herkes bilecek.

DAEŞ'İ YENEMİYORSAK BU İŞİ BIRAKALIM

 Koalisyon güçleri neden PYD ve YPG ile hareket ediyor. Bunu anlamakta zorluk çekiyoruz. Şuanda teröristleri eğitenleri anlamakta zorlanıyoruz. Koalisyon güçlerinin içinde yer alanlar siz DAEŞ'le mücadeleyi YPG ve PYD ile değil 63 ülke ile halledin. Eğer 63 ülke DAEŞ'i halledemiyorsa biz yöneticiler olarak görevi bırakalım.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...