Tgrt Haber

Erdoğan ve Bahçeli'nin 'siyasette yumuşama' adımları karşılık buluyor! İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan dikkat çeken sözler

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com, Anadolu Ajansı
11 May 2024 16:39 - Güncelleme : 11 May 2024 16:40
Erdoğan ve Bahçeli'nin 'siyasette yumuşama' adımları karşılık buluyor! İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan dikkat çeken sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'siyasette yumuşama' temasları sonrası İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken sözler geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesi sonrası siyasette yumuşama adımları atıldı. Erdoğan, ''siyasette yumuşama dönemine girdik'' dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de Özgür Özel ile 'siyasette yumuşama' temasları sonrası gözler diğer partilere çevrildi. İYİ Parti lideri de konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Korgan ilçesindeki belediye binası önünde vatandaşlara hitap etti. Vatandaşlara, "Madem ki Korgan'da belediye alıyoruz, neden Türkiye'de iktidar olmayalım?" sorusunu yönelten Dervişoğlu, "Korganlının yaptığını büyük Türk milletinin yapacağına inanıyorum. Korgan'dan başlayan, Ordu'dan başlayan bu değişimin bütün Türkiye'yi çepeçevre saracağına ve büyük bir iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum." diye konuştu.

Erdoğan ve Bahçeli'nin 'siyasette yumuşama' adımları karşılık buluyor! İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan dikkat çeken sözler - 1. Resim

"Ben, İYİ Parti gemisini bir limana aldım." diyen Dervişoğlu, şöyle devam etti:

"Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya İYİ Parti'nin ömrüne vade biçiyorlar. Limanda gemi şimdi, yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle, mücadele cehdiyle ve büyük Türk milletinin İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak, fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz."

"BİRBİRİMİZE SARILMADAN, BİRBİRİMİZİ SEVMEDEN BU SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELEMEYİZ"

Gecesini gündüzüne katarak millet için mücadele edeceğini vurgulayan Dervişoğlu, şunları kaydetti:

"Sevdiklerinizle asla hasım olmayacağım, bunu iyi bilin. Kullandığım siyaset dili hakaret, husumet, hamaset içermeyecek. Türkiye'nin gerçeklerini konuşacağım. Çiftçi toprağa düşürdüğü terin karşılığını alamıyorsa, o terin sahibi olduğunuzu kimseye unutturmayacağım. Gençlerimiz geleceklerine dair umutlarını yitirmiş, vize kuyruklarında umut arıyorlarsa o gençlere sahip çıkacağım. Dar ve sabit gelirlinin tencere kaynatamadığı ülkede çıkıp da başka yapay tartışmaların gerçekleşmesine izin vermeyeceğim. Korganlı dört mevsimi kara kış olarak yaşarken Türk siyasetinde hiç kimseye 'bahar vardır' dedirtmeyeceğim."

Erdoğan ve Bahçeli'nin 'siyasette yumuşama' adımları karşılık buluyor! İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan dikkat çeken sözler - 2. Resim

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na (fotoğrafta) hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Kaynak: tgrthaber.com, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...