Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ebru Gündeş'e taziye telefonu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Temmuz 2022 18:08 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 18:18
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ebru Gündeş'e taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, annesi Müjgan Bilgin'i kaybeden ünlü sanatçı Ebru Gündeş'i telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Türk müzik piyasasının en iyi ve en güçlü seslerinden biri olan 47 yaşındaki ünlü şarkıcı Ebru Gündeş​'in annesi Müjgan Bilgin Ayvazoğlugil hayata gözlerini yumdu. Ayvazoğlugil'in koronavirüs​ nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilirken, ölüm haberinin duyulmasından sonra ünlü şarkıcıya sosyal medya üzerinden binlerce taziye mesajı yağdı.

ERDOĞAN​'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı​ Erdoğan, annesi Müjdan Bilgin'i kaybeden ünlü sanatçı Ebru Gündeş'i telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ebru Gündeş'e taziye telefonu

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Öte taraftan Ebru Gündeş'in yaşadığı apartmanın sakinleri ise şu mesajı yayımladı:

"Sayın sakinlerimiz malikimiz Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Bilgin vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Merhumenin cenazesi 25.07. 2022 Pazartesi günü öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecektir." 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...