Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fas Milli Takımı'na tebrik

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
10 Aralık 2022 23:39 - Güncelleme : 10 Aralık 2022 23:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fas Milli Takımı'na tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Portekiz'i eleyerek yarı finale yükselen ve tarih üstüne tarih yazan Fas Milli Takımı'nı tebrik etti.

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde turnuvanın sürpriz takımlarından Fas​, Portekiz ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta Fas, Youssef En-Nesyri​'nin tek golüyle yarı finale yükseldi. Fas'ın tarih yazdığı maçın ardından dünyanın birçok bölgesinde Faslı vatandaşlar sokaklara döküldü.

"TÜM FASLI KARDEŞLERİMİZİ KUTLUYORUM"

Fas'ın bu başarını Cumhurbaşkanı Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti. Erdoğan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Dünya Kupası'nda yarı finale çıkma başarısını gösteren ilk Afrika takımı olan Fas Milli Takımı​'nı canıgönülden kutluyor, tüm Faslı kardeşlerimizi de bu başarılarından dolayı kutluyorum."

https://twitter.com/rterdogan_ar/status/1601641206664290304

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...