Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partisinin İstanbul teşkilatına 'Beylikdüzü' sitemi: Halledemediniz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Haziran 2023 23:23 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 00:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreni için gittiği TBMM'de kendisiyle fotoğraf çektiren isteyen AK Parti İstanbul teşkilatı üyelerine, Beylikdüzü Belediyesi'nin 2014'ten bu yana CHP'de olduğunu kastederek 'Hala halledemediniz' ifadeleriyle sitem etti.

Recep Tayyip Erdoğan​'ın zaferle çıktığı Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler şimdi 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere çevrildi. TBMM'de gerçekleşen açılış ve yemin törenine katılan Erdoğan, gelen parti üyeleriyle selamlaşarak fotoğraf çektirdi.

"BEYLİKDÜZÜ'NÜ HALA HALLEDEMEDİNİZ"

İstanbul'dan gelen bir grupla da fotoğraf çektiren Erdoğan, 2014-2019 yılları arasında Ekrem İmamoğlu​'nun başkanlığını yaptığı ve halen CHP'li Mehmet Murat Çalık tarafından yönetilen Beylikdüzü Belediyesi'ni kastederek "Ama Beylikdüzü'nü hala halledemediniz" diyerek sitem etti.

Partililer bu sitem sonrası Erdoğan'a 'Allah'ın izniyle halledeceğiz' ifadeleriyle cevap verdiği görüldü.

2014'TEN BU YANA CHP'DE

2009'dan 2014'e kadar AK Parti'nin kazandığı ilçe, 2014 yılında Ekrem İmamoğlu'nun aday olmasıyla CHP'ye geçmişti. İmamoğlu'nun 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aday olması sebebiyle CHP bu sefer Mehmet Murat Çalık'ı aday göstermiş ve Çalık oyların yüzde 56'sını alarak seçimi kazanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adınız 3 Haziran 2023 11:35

Beylikdüzü teşkilatı memnun. Sıkıntı yok.

Sonraki Haber Yükleniyor...