Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Eylül 2022 22:40 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 01:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in vefatının ardından sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı. Erdoğan, "Kraliçe II. Elizabeth’in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum." dedi.

Sağlık sorunları nedeniyle tıbbı gözetim altına alınan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. 96 yaşındaki Kraliçe 2. Elizabeth'in ölüm haberi sonrası Buckhingham Sarayı'nda bayraklar yarıya indirildi.

Kraliçe Elizabeth​'in ölümü bütün dünyada geniş yankı uyandırdı. Kraliçenin ölüm haberini alan liderden taziye mesajları peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in vefatının ardından sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı.

"VEFATINI ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM"

Erdoğan paylaşımında, "Kraliçe II. Elizabeth'in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

İşte Erdoğan'ın yaptığı paylaşım:

https://twitter.com/RTErdogan/status/1567963095439659009

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...