Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmetçik'e bayram telefonu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2023 00:27 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya aracılığıyla Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'nde görevli Mehmetçiklerle telefonla görüştü. Erdoğan, "Kurban Bayramı'nın birlik, beraberliğe, barışa vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya​, Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri arasında bulunan Tendürek Jandarma Üs Bölgesi'nde görevli Mehmetçik​ ile akşam yemeğinden bir araya geldi. Bakan Yerlikaya ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan​, daha sonrasında Mehmetçik'e seslendi. Erdoğan, "Kurban Bayramı'nın birlik, beraberliğe, barışa vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Sözlerinin başında Mehmetçik'in bayramını kutlayan Erdoğan, "Böyle bir üssün kurulmuş olması inanıyorum ki terörle mücadelede bizi çok daha başarılı, çok daha muvaffak kılacaktır. Kurban Bayramı'nın birlik, beraberliğe, barışa vesile olmasını diliyorum" dedi.

"RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN"

Erdoğan telefon görüşmesinde şunları söyledi:

"Değerli arkadaşlarım öncelikle hepinizi bu anlamlı buluşmada ülkemizin 3 bin 300 metre rakımdaki bir araya gelişte en kalbi duygularla selamlıyorum. Şimdiden Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara bizleri çok daha farklı bir şekilde birlik, beraberlik, bütünlük içerisinde kavuşturur diyorum. Şimdi burada böyle bir üssün kurulmuş olması inanıyorum ki terörle mücadelede bizi çok daha başarılı, çok daha muvaffak kılacaktır. Sizler de bu işin zaten emniyet sigortasısınız. Bu gayretlerinizle gerek vali, gerek generallerim gerekse diğer arkadaşlarım, milletvekillerim hep birlikte bu başarıda payınız var. Dolayısıyla İçişleri Bakanı'ma sizleri böyle bir araya getirmesi vesilesiyle tebrik ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı'nın birlik, beraberliğe, barışa vesile olmasını diliyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1673426156698075137

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...