Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miraç Kandili mesajı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Şubat 2023 21:55 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 22:05
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miraç Kandili mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Miraç Kandili dolayısıyla bir paylaşım yaptı. Erdoğan mesajında, "İçerisinde olduğumuz zor günlerde idrak ettiğimiz, Rabbimizin sonsuz hikmetiyle dolu bu mübarek gecenin ülkemize sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Türkiye​, Kahramanmaraş​'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarılsıdı. Her geçen saat can kaybının arttığı bu günlerde Türkiye tek bütün oldu. Miraç kandili dolayısıyla ülkenin dört bir yanında da eller depremzedeler için semaya açıldı, dualar edildi. 

"LEYLE-İ MİRAÇ MÜBAREK OLSUN"

CumhurbaşkanıErdoğan​, sosyal medya hesabından bu zor günlere de değinerek Miraç kandili dolayısıyla bir paylaşım yaptı. Erdoğan mesajında, "Aziz milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Miracını tebrik ediyorum. İçerisinde olduğumuz zor günlerde idrak ettiğimiz, Rabbimizin sonsuz hikmetiyle dolu bu mübarek gecenin ülkemize sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum. Gecemiz mübarek olsun" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1626631310046543873             

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...