Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Milletimiz çok yakında ders verecek

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2023 19:36 - Güncelleme : 24 Mart 2023 20:26
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Milletimiz çok yakında ders verecek

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’daki Büyükdalyan Konteyner Kenti’nde düzenlenen iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında muhalefete "Siyasi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen tuzu kurulara milletimiz çok yakında ders verecek" sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Hatay​'daki Büyükdalyan Konteyner Kenti'nde düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan, "Siz yas tutarken kendi ihtiraslarının peşinden koşanları Allah’a havale ediyoruz. Bu tuzu kurulara milletimiz çok yakında ders verecektir" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Sizler huzura ermeden bize dinlenmek haramdır. Sizler için canla başla çalışıyoruz. Siz yas tutarken kendi ihtiraslarının peşinden koşanları Allah'a havale ediyoruz.

"MİLLETİMİZ DERSLERİNİ VERECEK"

Siyasi çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen tuzu kurulara milletimiz çok yakında ders verecek.

Depremlerde en çok yıkıma uğrayan 7 ili ve ilçelerini kardeş belediyeler ilan ettik. Deprem​ bölgesinde hayat normale dönünceye dek belediyelerimiz faaliyetlerini sürdürecek, bizler de her fırsatta gelip acınızı paylaşacağız.

Elle tutulacak hiçbir eserleri olmadığı halde sağda solda laf yapanlara bu milletin gücünü ve kudretini göstereceğiz. Biz ne Hatay'ı sahipsiz bırakırız, ne de Hataylıları kaderlerine terk ederiz. Devletiyle, belediyesiyle, sivil toplumuyla hep beraber sizin yanınızdayız.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...