Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam açıklaması: Gereken adımlar atılacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2023 14:35 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 17:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam açıklaması: Gereken adımlar atılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda emekli maaşlarına yönelik kritik açıklamalarda bulundu. "Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız" diyen Erdoğan, gereken adımların yıl sonuna kadar atılacağını söyledi. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da muhalefet cephesindeki 'pazarlık' tartışmaları üzerinden tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, AK Parti​ İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Seçim​ dönemi kurulan Altılı Masa üzerinden muhalefete yüklenen Erdoğan, liderlerin millete umutla pazarladıkları masanın altına 'ihanet' sakladıklarını söyledi. Yüzde 1 oy alamayan partilere 38 milletvekili kaptıran CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'na tepki gösteren Erdoğan, "Bölücü terör örgütünün uzantılarına ne vadettiğini tahmin bile etmek istemiyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu'na CHP seçmeninden özür dilemesi çağrısında bulunan Erdoğan, "Onurlu bir siyasetçiye yakışır şekilde hatalarını kabul etsin. Atadan deden kalan koltuk mirasını terk edemiyorlar. Milletin hayrına bir iş yapsınlar" ifadelerini kullandı. Emekli maaşlarına yönelik kritik açıklamalarda da bulunan Erdoğan, gereken adımların yıl sonuna kadar atılacağını söyledi.

"İHANETİ, KİRLİ PAZARLIĞI SAKLADILAR"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Masanın altına sayısız ihaneti, kirli pazarlığı saklamışlar. Pandoranın kutusu açıldıkça siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Düne kadar kuzu sarması olanların bugün birbirleri hakkında söylediklerinden edindiğimiz intiba şudur: Görülenler buzdağının sadece görülen kısmıdır. 

38 milletvekili kaptıran CHP Genel Başkanı'nın bölücü terör örgütünün uzantılarına ne vadettiğini tahmin bile etmek istemiyoruz. Hesap uzmanıyım diyen bu zatın pazarlık yeteneği karşısında milletimiz de şaşkınlığını gizleyememiştir.

Kapısını çaldığınız her partiye koltuğunuzun altında bir bakanlıkla gittiniz. Önünüze geleni devlete verdiniz. Peki, aylar boyunca sizin için oy dilenen Kandil'deki terör baronlarına acaba ne vadettiniz? Bölücü örgütün elebaşlarını gün aşırı size destek açıklaması yapacak kadar heyecanlandıran neydi? Pensilvanya'daki hainlere hangi sözleri verdiniz ki bu alçaklar uçak bileti paylaşıyorlardı? Amerika'daki hamburgercide 8 saat boyunca kimlerle, ne konuştunuz? Seçim gecesi sandıkların üçte biri açılmadan 'kazanıyoruz' tiyatrosunu niçin oynadınız? Devletimizin kurumlarını niçin hedef aldınız? 

"CHP SEÇMENİNDEN ÖZÜR DİLESİNLER"

Kılıçdaroğlu yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yeni bir bahane üretmek yerine çıkıp millete hesap versin. Hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler. Onurlu bir siyasetçiye yakışır şekilde hatalarını kabul etsin. Atadan deden kalan koltuk mirasını terk edemiyorlar. Milletin hayrına bir iş yapsınlar.

EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI

Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacak. İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında zaten bir sorunumuz yok. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz deniz 25 Ağustos 2023 07:34

Cumhurbaşkanımız sn.recep Tayyip Erdoğan işinin uzmanı boş konuşanlar var ama reisin dediği olur herkez bunu bilsin haddini hududunu bilecek bu millet bu vatan Cumhurbaşkanımıza minnettar kalacak her daim hizmetleri Türkiyeyi dahada güçlü bir ülke haline getirecek buna tüm kalbimle inanıyorum ALLAH CC yolunu açık etsin reisi ülkenin başından ayırmasın. Boş insanlar konuşa dursun ...

Huseyin24 Ağustos 2023 23:53

Yıl sonu ne niye yıl sonu ya Allah aşkına

Samet Doğan 24 Ağustos 2023 23:12

Benim artık inancım kalmadı. Gariban babası dedik ama yanılmışız. Zengine ve yönetici tayfasına değil garibana fatura kesmek ne kadar vicdanı. Maalesef 2002 ye geri döndük sende düzen adamı oldun reis.

R.guler24 Ağustos 2023 22:42

Sn.cumhurbaskanim Cook geç kalıyorsunuz emeklilerle ilgili adimatmakta.ak partiden köpuslar çok haberiniz olsun ak partinin belediye başkanları dahil il ilçe yöneticilerini parti teşkilatlarının tamamını değiştir. Yerel seçimlerde sonuçlar kötü olacak .çok üzüleceğiz.senin adına üzüleceğim.sn.cu.hurbaskanim

Osman24 Ağustos 2023 20:48

Adam hala yıl sonuna doğru diyor. Allah bir daha akp ye iktidar nasip etmesin.

R.guler24 Ağustos 2023 18:26

Sn.cumhur başkanım bu emeklilerin bekleyecek hali kalmadığını belirtmek istiyorum.bu davaya gönül vermiş bir emekli kardeşiniz olarak söylüyorum. Yarin geç kalınmış olur.koylu ve emeklerle birebir konuştuğumda bunları görüyorum.gec kalinirsaniz gidenleri geriye döndüremez. Bu partiden 2004 yılında ilce bldiye Bask.adayi il delegesi ve şu an partimizin üyesi olan birisi olarak söylüyorum. Güven bir ayna gibidir çizildimi güven gider .

Seçmen 24 Ağustos 2023 15:55

Yerel seçimde istediğim partiye oy veririm. Yada hiçbirine vermem akpnin eli güçlendikçe zamlar kaziklar artıyor

Artık kararsız olmayan seçmen24 Ağustos 2023 15:31

Bir bağ maydonoz alırken en büyük para 200 lira bozuk para gibi kullanılınca - nakit taşımak istemeyen herkes kredi kartı kullanıyor.. Milletin derdi borç değil bakalım daha büyük banknot lazım diye birinin aklına bu ne zaman gelecek ... Borçla geçinmeye çalışan falan değil sıkıntı -- matikten çekilen para miktarı bir işe yaramaz oldu - 5000 lik banknot basılmalı ... 20 lira madeni olmalı -- hela 30 lira oldu - bi milyona hela tarih oldu .. 1 sıfır atacak seviyeye geldik.. ha gayret

Salih.24 Ağustos 2023 14:51

Tayyip Erdoğan. Başka.lider.vasfı. sadece.Tayyip. de.var.muhalefet.darmadağınık. vaziyette.onlardan.ne.köy.olur.nede.kasaba.

Sonraki Haber Yükleniyor...