Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 18:19 - Güncelleme : 04 May 2023 20:46

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan seçime günler kala il il ziyaretlerini sürdürüyor. Erdoğan, Samsun'da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş'a sert tepki göstererek, '14 Mayıs’ta sandığa gömeceğiz. Ne işler çevirdiğini iyi biliyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı ErdoğanSamsun​'da Cumhuriyet Meydanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP​ lideri Kılıçdaroğlu​ ve Selahattin Demirtaş​'a sert göndermelerde bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini mandacılara cirit attırdıklarını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

14 Mayıs'a yürüyoruz. Sandıkları patlatmaya yürüyoruz. Şu anda Samsun'da caddeler hariç 120 bin kişi var. İşte meydanı görün. Türkiye iradesine ve geleceğine sahip çıkıyor. Gençlerimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuza sahip çıkıyor. Emeklilerimiz, işçilerimiz verdiğimiz mücadeleye sahio çıkıyor. Milletimizin tamamı bu ülke için kurduğumuz hayallere sahip çıkıyor. Cumhur İttifakı olarak zincirleri kıra kıra hep beraber zafere koşuyoruz. 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı'na gidiyoruz. Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Samsunspor'u şimdiden tebrik ediyorum.

"SAMSUNSPOR'U ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM"

Rengimiz hepimizin rengi diyerek Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Samsunspor'u tebrik ediyorum. Ülkemizin tüm liglerinde centilmence mücadele eden tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Samsun sadece rahmetli Yaşar Doğu gibi sırtı yere gelmeyen pehlivanların yeri değildir. Milli mücadeleye öncülük eden Samsun Türkiye Yüzyılı'nın da sancaktarı olacaktır. Meydanların dili bunu söylüyor. Sokaklara söyleyen on binler bize bunu anlatıyor.

"SAMSUN'DA ŞU AN CADDELER HARİÇ 120 BİN İNSAN VAR"

14 Mayıs'ta sandıkları patlatmak için yürüyoruz. Burada şu an caddeler hariç 120 bin insan var. Bay Bay Kemal ne haber? Bak meydan gör. Dün Rize ve Trabzon, bugün Ordu, Giresun ve Samsun bunu müjdeliyor. Gençlerimiz vizyonumuza sahip çıkıyor. Emeklilerimiz kendileri için attığımız samimi adımlara sahip çıkıyor.

"HEP BERABER OMUZ OMUZA ZAFERE KOŞUYORUZ ZAFERE"

Cumhur İttifakı ile adım adım zafere yürüyoruz. Milletimizin tamamı kurduğumuz hayallere sahip çıkıyor. Hep beraber omuz omuza zafere koşuyoruz zafere! 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz. Samsun 14 Mayıs'ta durmak yok yola devam diyoruz muyuz? 19 Mayıs'ta Gazi'yi Tütün iskelesinde karşılayan Samsun budur. İşte İstiklal Harbimizin kıvılcımını ateşleyen Samsun budur. En son 6 ay önce sizlerin misafiri olduğumuzda 244 ayrı projenin resmi açılışını yapmıştık. Şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum. 81 vilayetimiz için çalışmayı koşturmayı sürdürüyoruz.

"80 YILDA YAPILMAYAN SERLERİ BU ÜLKEYE BERABER KAZANDIRDIK"

Bizim ne makam ne koltuk gibi bir derdimiz var. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. 40 yıldır sizlerin huzurundayız. İstanbul'dan başlayarak tüm Türkiye'ye verdiğimiz mücadeleyi sizler çok iyi biliyorsunuz. 21 yılda neyi başardıysak el birliği ile başardık. 80 yılda yapılamayan eseri 21 yılda beraberce kazandırdık. Göreve geldiğimizde buradan Hopa'ya bu sahil yolu kim yaptı? Bay Bay Kemal senin böyle bir şeyin var mı? En büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerini bizimle gerçekleştirdik.

"ÜCRETİ ÖDENMEYİNCE CENAZELERİN ALINMADIĞI BAY BAY KEMAL SAYESİNDE!"

İhracatımız 36 milyar dolardı, 244 milyara beraber ulaştırdık. Savunma sanayimizin yüzde 80 olan dışa bağımlılığını yüzde 20'ye beraber getirdik. Ücreti ödenmeyince cenazelerin alınmadığı, Bay Bay Kemal sayesinde! Ah ah rahmetli Savaş Ay kardeşim hayatta olsaydı da onu izleseydik bir daha bize anlatsaydı. Sağlık hizmetini sizlerle beraber bugünkü hale getirdik. Milletimizin iradesine vurulan antidemokratik prangaları sizlerle beraber parçaladık. En yeni hızlı tren hatlarını, en uzun köprüleri beraber kazandırdık.

Bizi menzile ulaştıracak yol haritasını hazırladık. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal'in partisini Cumhuriyet düşmanlarının, LGBT savunucularının, manda ve himaye peşinde koşanların cirit attığı bir yere çevirdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...