Tgrt Haber

Erdoğan'dan Zeki Alasya için taziye mesajı

08 May 2015 15:24
Erdoğan'dan Zeki Alasya için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zeki Alasya’nın ölümü sonrası bir mesaj yayımlayarak Zeki Alasya'ya rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı diledi.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya'yanın ölümünü derin bir teessürle öğrendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığının internet sitesi üzerinden yayınlanan mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türk sinema ve tiyatrosunun saygıdeğer ismi, oyuncu ve yönetmen Zeki Alasya’nın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Sanatçı kişiliği ve canlandırdığı karakterlerle her yaştan vatandaşımızın sevgisini kazanan Zeki Alasya, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle, sinema ve tiyatromuzun gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Zeki Alasya’ya rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum.” İfadesini kullandı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...