Tgrt Haber

Esenyurt’ta 'aşiret' belediyeciliği... CHP'li Başkan Özgür Özel'i dinlemedi, akrabalarını işe soktu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
08 Temmuz 2024 18:16 - Güncelleme : 08 Temmuz 2024 18:23
Esenyurt’ta 'aşiret' belediyeciliği... CHP'li Başkan Özgür Özel'i dinlemedi, akrabalarını işe soktu 

Geçtiğimiz günlerde Belediye Meclis Toplantısı'nda kayınçosunu belediyeye işe aldığını itiraf eden CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i araya girmesinin ardından görevlendirmenin geri çekildiği bildirilmişti. Ahmet Özer'in sadece kayınçosunu değil akraba ve yakınlarını da belediyeye doldurduğu öğrenildi. 

CHP​'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, adaylığı kadar akrabalarını işe sokmasıyla da çok konuşuldu. 'Kent uzlaşısı' ile DEM Parti'nin de adaylığını Esenyurt'ta desteklediği Özer, geçtiğimiz günlerde kayınçosunu işe almasıyla gündeme gelmişti. İddiaları inkar etmeyen Ahmet Özer'in akraba​ ve tanıdıklarını da işe soktuğu, kayınçosunun CHP​ lideri Özgür Özel'in el atmasına rağmen belediyeden ayrılmadığı öğrenildi. 

ÖZGÜR ÖZEL ARAYA GİRMİŞTİ! 

CHP​ Genel Başkanı Özgür Özel, Adana Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde, "O atama geri alındı, atama resmileşmedi. Böyle bir atama yapılmamış kabul ediyoruz." demişti. Ancak Ahmet Özer'in bu atamayı geri almadığı ortaya çıktı. 

Esenyurt’ta 'aşiret' belediyeciliği... CHP'li Başkan Özgür Özel'i dinlemedi, akrabalarını işe soktu  - 1. Resim

TEK AKRABA​ O DEĞİLMİŞ! 

CHP​'li Esenyurt Belediye Başkanı Özer'in kayınçosunun yanı sıra akraba​ ve yakın arkadaşlarını da belediyede işe başlattı.

Esenyurt’ta 'aşiret' belediyeciliği... CHP'li Başkan Özgür Özel'i dinlemedi, akrabalarını işe soktu  - 2. Resim

Polemik Haber'de yer alan bilgiye göre Ahmet Özer'in belediyede çalışan yakınları ve görevleri şu şekilde sıralandı: 

Pizibil kayınbiraderi Metin Günsan: Mali İşler Koordinatörü. CHP​ Genel Başkanı Özgür Özel’e rağmen çalışmaya devam ediyor.

Oğlu Serhan Özer: İnşaat mühendisi (oğlu) Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Danışmanı (belediye müdürlüklerinin birçoğunun watsapp guruplarında var)

Kızı Av. Seraf Özer: Medya ve İletişimden Sorumlu.

Kardeşi Azad Özer: Yakın koruması ve koruma sorumlusu

Kız kardeşinin oğlu Muhammet Özçoban: Özel kalem sorumlusu

Dayısının oğlu Botan Fırat Yılmaz: Özel kalemde çalışıyor

Dayısının oğlu Muhammet Yılmaz: İşyeri Ruhsat Müdürlüğü'nde çalışıyor

Kız kardeşinin oğlu Savaş Çağlar: İmardan sorumlu danışman. Özel kalemden memur yapılarak Teknik İşlerin ve İmar Müdürlüğü'nün başına getirilmesi kararı alındı.

Yakın köylüsü ve özel avukatı Şevket Tuci: Belediyenin personel şirketi olan ESPAŞ'ın Genel Müdürü yapılacağı iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...