Tgrt Haber

Eski bakan AK Parti'ye katıldı! Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2023 16:30 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 16:43
Eski bakan AK Parti'ye katıldı! Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı  

90'lı yıllarda Devlet ve Ulaştırma Bakanlıklıları yapan İbrahim Özdemir, AK Parti saflarına katıldı. Özdemir'e parti rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında taktı. 

AK Parti​'ye geçmiş dönemde önemli başarılara imza atan ve bakanlık yapan bir siyasetçi katıldı. 90’lı yılların başlarında Devlet ve Ulaştırma Bakanlıkları yapan İbrahim Özdemir, politikaya AK Parti saflarında devam edecek. 

ROZETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAKTI 

Anavatan Partisi'nde üst düzey görevlerde bulunan Özdemir’e rozetini bugün AK Parti Genişletilmiş İl Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taktı.  

Eski bakan AK Parti'ye katıldı! Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı  

İBRAHİM ÖZDEMİR KİMDİR?

İbrahim Özdemir 15 Ağustos 1949 Görele, Giresun'da dünyaya geldi. Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Serbest Mimarlık ve Müteahhitlik, Anavatan Partisi Kurucu Üyeliği, 17.,18. ve 19. Dönem İstanbul Milletvekilliği ile Devlet ve Ulaştırma Bakanlıkları yaptı.

GALATASARAY BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU 

Evli ve iki çocuk babasıdır. Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 92 oy alarak seçimi 5. sırada tamamladı. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
fruud24 Ağustos 2023 17:05

Galatasaray şampiyon

Sonraki Haber Yükleniyor...