Tgrt Haber

Fatih Atik, Mansur Yavaş'ın hedefini açıkladı: 2028'de cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2024 22:42 - Güncelleme : 31 May 2024 22:42

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, CHP'nin iç stratejileri ve Mansur Yavaş'ın gelecekteki hedefleri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Atik, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olmak istediğini ve çalışmalarını bu yönde yaptığı söyledi.

TGRT Haber'de Medya Kritik programında konuşan TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik, 2028 yılında gerçekleşmesi planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP​'de farklı bir dil ve strateji kullanıldığını belirten Atik, Ekrem İmamoğlu​'nun İstanbul'daki AK Parti'li belediye başkanları ile görüşmeler yaptığını, Özgür Özel'in ise genel başkanlar ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Atik, CHP'de stratejiler arasında zaman zaman sertleşen söylemler olsa da, parti genelinde bir 'normalleşme' sürecinin devam ettiğini vurguladı.

Fatih Atik, Mansur Yavaş'ın hedefini açıkladı: 2028'de cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor - 1. Resim

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU ARASINDA KRİZ ÇIKABİLİR"

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan bir ankette, Özgür Özel'in bireysel oylarının yükseldiğini ve bu artışın Ekrem İmamoğlu'ndan daha fazla olduğunu belirten Atik, Özgür Özel'in bu durumu 'birden fazla adayımız var' diyerek övdüğünü ancak bunun potansiyel riskler taşıdığını ifade etti. Atik, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru gidilirken, Mansur Yavaş​ ve Ekrem İmamoğlu arasında bir kriz yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Fatih Atik, Mansur Yavaş'ın hedefini açıkladı: 2028'de cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor - 2. Resim

MANSUR YAVAŞ'IN CUMHURBAŞKANLIĞI HEDEFİ

Ankara'daki izlenimlerine göre, Mansur Yavaş'ın 2028 yılında Cumhurbaşkanı adayı olma isteğinin ve hedefinin net olduğunu söyleyen Atik, "Mansur Yavaş 2028 yılında Cumhurbaşkanı adayı olacak, buna dönük çalışmaları da devam ediyor. Mansur Bey'in istediği ve hedeflediği nokta bu. Son seçimlerde de istemiştir muhakkak aday olmayı. CHP'de Ekrem İmamoğlu aday gösterilirse Mansur Yavaş başka bir yol çizecektir. Daha çok uzun bir süre var. Mansur Yavaş için 100 bin imza toplamak 1 gününü alacaktır" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...