Tgrt Haber

Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı: 2028’de ki iktidarının yolunu açacaktır

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
05 Mart 2024 17:22 - Güncelleme : 05 Mart 2024 17:31
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı: 2028’de ki iktidarının yolunu açacaktır

YRP lideri Fatih Erbakan, Adıyaman'da yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Erbakan, "Milletimizin özlediği, 1989 ve 1994 ruhunu yeniden canlandıracağız. İkincisi ise, Yeniden Refah’ın yapacağı oy patlaması, 2028’de ki iktidarının yolunu açacaktır" dedi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Hem adaylar hem de parti liderleri çalışmalarına devam ediyor. O isimlerden biri de Yeniden Refah Partisi​ Genel Başkanı Fatih Erbakan​'dı... Bugün de Adıyaman​'da açıklamalarda bulunan Erbakan, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.

Türkiye’nin dört bir yanında en çok konuşulan partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu aktaran Erbakan, "Bunu biz söylemiyoruz, siyaset bilimciler, anketörler, yorumcular, bizim dışımızdakiler söylüyor. Bütün Türkiye’de muazzam bir dip dalga geliyor, muazzam bir rüzgar geliyor. Yeniden Refah Partisi her gecen gün oylarını arttırmaya devam ediyor" dedi.

Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı: 2028’de ki iktidarının yolunu açacaktır - 1. Resim

"2028'DE Kİ İKTİDARININ YOLUNU AÇACAKTIR"

31 Mart’ta Yeniden Refah’ın oy patlaması, belediyeleri kazanmasının iki açıdan çok önemli olduğunu söyleyen Erbakan, "Bir tanesi belediyelerde ‘Ahlaklı Belediyecilik’ dönemini başlatacağız. Milletimizin özlediği, 1989 ve 1994 ruhunu yeniden canlandıracağız. İkincisi ise, Yeniden Refah’ın yapacağı oy patlaması, 2028’de ki iktidarının yolunu açacaktır” ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı: 2028’de ki iktidarının yolunu açacaktır - 2. Resim

"KAYNAK PAKETLERİMİZ HAZIR, NE YAPILACAĞI BELLİ"

Konuşmasının büyük bir kısmında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumdan bahseden Erbakan, Şu ifadeleri kullandı:

“Enflasyonunu düşmesi için Milli Görüş iktidarı lazım, başka türlü enflasyon düşmez. Milli Görüş’ün ekonomi modeli uygulanmadan, borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden kurtulup, üretim, istihdam ve ihracat ekonomisine geçmeden kurtuluş mümkün değil. Bu zihniyetle, bu uygulamalarla, bu istikametle enflasyon da düşmez, hayat pahalılığı da bitmez, faizden de kurtulmaz, bütçe açığı da bitmez, dış ticaret açığı da bitmez. Ancak ve ancak örneğini gördüğümüz gibi, yeniden 1996-97’de olduğu gibi yeniden aynı ruhla, Milli Görüş Ekonomi Modelinin uygulanmasıyla kurtulabilir. Kaynak paketlerimiz hazır, ne yapılacağı belli. İş başına gelip Milli Görüş zihniyetiyle bu adımların atılması lazım. 31 Mart seçimleri inşallah yüzümüzü güldürecek"

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...