Tgrt Haber

FETÖ’cü doktor AK Partili İsmail Ok’un kalbini durdurdu! Eşinin kalp mesajı ile hayata geri döndü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2022 10:06 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 10:23

İYİ Parti’den ayrılarak AK Parti’ye geçen Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'un gribal enfeksiyon nedeniyle gittiği hastanede FETÖ’cü doktorun verdiği ilaç nedeniyle kalbi durdu. Eşinin yaptığı kalp masajıyla hayata dönen Ok, yaşadıklarını anlattı.

AK PartiBalıkesirMilletvekili İsmail Ok, Eylül ayında gribal enfeksiyon nedeniyle gittiği özel hastanede ölümden döndü. Daha önce FETÖ’de 6 yıl 10,5 ay hüküm giyen doktorun yanlış tedavisi sonucu ölümle burun buruna gelen İsmail Ok, doktorun yanlış ilaç tedavisi uyguladığını kabul etti. Yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı muhabirine anlatan Milletvekili Ok, eşinin kalp mesajı sayesinde hayata geri döndüğünü söylerken hastanede 7 saat boyunca yoğun bakımda tutuldu. Ailesinin talebi üzerine Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Ok, buradaki 4 günlük tedavinin ardından tahliye edildi.

“KALP VE SOLUNUMU YAVAŞLATAN İLAÇ VERDİ”

Doktorun kendisine kalp ve solunum kaslarını yavaşlatan, durduran ilaç verdiğini kabul ettiğini ifade eden Ok, “Olaydan sonra ilk gittiğim özel hastanede bana Muscobloc denilen ameliyat öncesi hastaların solunumlarını, kalp atışlarını ve kasları yavaşlatmak amacı ile bir ilaç verildiği ortaya çıkıyor. Bu da nasıl ortaya çıkıyor? Taburcu olduktan oğlum dedi ki ‘Baba benim aklıma yatmayan bir şeyler var. Burada bir problem var.’ Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz ve bu soruşturma sonucunda doktorum gribal bir rahatsızlıkla ilgisi olmayan, rahatsızlığımla hiçbir ilgisi olmayan, kalp ve solunum kaslarını yavaşlatan, durduran ilaç verdiğini itiraf etti diye konuştu.

FETÖ’cü doktor AK Partili İsmail Ok’un kalbini durdurdu! Eşinin kalp mesajı ile hayata geri döndü

SERBEST BIRAKILDI

FETÖ’den daha önce hapis cezası aldığı ortaya çıkan Prof. Dr. Ali A. hakkında soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan doktor savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği sulh ceza hakimliğince adli kontrol ile serbest bırakıldı. Ok, “Doktorun yurt dışı yasağı olduğunu biliyorum avukatımdan öğrendiğim kadarıyla. Yine haftada bir gün kolluk kuvvetlerine imza verdiğini biliyorum. Savcılığın ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan iddianame hazırladığını biliyorum” dedi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU SONRASI İTİRAF ETTİ

Doktorun savunma olarak ‘İlacı yanlışlıkla verdim’ dediğini belirten İsmail Ok, “Biz de insanız. Yanlışlıkla verdiysen ilk günün heyecanı ile itiraf edemeyebilirsin bunu. İlk gün hasta yakınlarını doğru bilgilendirmiyorsun. İkinci, üçüncü gün de bilgilendirmiyorsun. Savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra bunu itiraf ediyorsun. Eğer oğlum o süreci doğru yönetmese ölmesem bile şu an sakat veya felçli kalmıştım en hafif tabiri ile” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...