Tgrt Haber

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bürokratları tehdit etti: Hesap vermesi gerekenlerin çetelesi elimizde

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
21 Eylül 2022 06:54 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 06:59
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bürokratları tehdit etti: Hesap vermesi gerekenlerin çetelesi elimizde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik tehditlere Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı. Davutoğlu yaptığı açıklamada bürokratları tek tek fişlediklerini adeta itiraf ederken tehditvari sözler tepki çekti.

2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde siyasetin dili sertleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik tehdit içeren sözlerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı. Bir televizyon programında bürokratlara seslenen Davutoğlu, adeta fişleme yaptıklarını itiraf etti.

DAVUTOĞLU TEHDİT ETTİ

“Pazar seçim oldu, pazartesi o koltukta ben otursam hangi kadroların hesap vermesi gerektiğinin çetelesi elimizdedir” diyen Davutoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Kimse bu konuda sıfırdan bir şeye başlıyoruz kanaatine sahip olmasın. O resim elimizde. Buradan bürokratlara sesleniyorum; işini yapanları da biliyoruz, yolsuzluklara bulananları da. Veya korkusundan yanlış iş yapmayıp hem de olumlu iş yapmayanları da biliyoruz. Vazifeyi ihmal dışında yasanın dışına çıkmış olanlar kesinlikle cezalandırılacak… O kadroların hepsinin karnesi elimizde"

BÜROKRATLAR FİŞLENDİ Mİ?

Davutoğlu’nun tehditvari bu sözleri büyük tepki çekerken, bir süredir konuşulan, ‘bürokratların tek tek fişlendiği’ yönündeki iddiaları yeniden gündeme getirdi.

TASLAK METİN HAZIR

Öte yandan altılı masada görüşme trafiği hızlanırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, önceki gün de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener​ ile bir araya geldi. Görüşmenin DEVA Partisinin geçiş süreciyle ilgili hazırladığı planın taslak halinin liderlere sunulması amacını taşıdığı öğrenildi. Babacan’ın gelecek günlerde diğer liderleri de ziyaret etmesi bekleniyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...