Tgrt Haber

Gelecek Partisi'nden ters köşe! İstanbul ve Ankara’da 'sürpriz' partiyi destekleyecek

02 Şubat 2024 22:30 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 23:00

Cem Küçük ve Murat İde ile Medya Kritik programında partilerin adayları ilgili görüşlerini paylaşan gazeteci Fatih Atik, Gelecek Partisi’nin Saadet Partisi adayını desteklemeyeceğini belirtti.

Meclis’te Saadet Partisiyle ortak bir grup kuran Gelecek Partisi​, İstanbul ve Ankara’da ittifak yaptıkları partiyi desteklemeyecek. Gazeteci Fatih Atik, Gelecek Partisi’nin destekleyeceği sürpriz partiyi TGRT Haber'de paylaştı.

“YENİDEN REFAH’I DESTEKLEYECEKLER”

Cem Küçük ve Murat İde ile Medya Kritik programında konuşan gazeteci Fatih Atik, Gelecek Partisi’nin İstanbul’da Saadet Partisi​ adayını desteklemeyeceğini söyledi. Atik, “Gelecek Partisi Birol Bey’e destek vermiyor. Gelecek Partisi İstanbul ve Ankara’da aday çıkarmayacak. Bir sürpriz söyleyelim belki herkes şaşırır. Büyük ihtimalle Gelecek Partisi Yeniden Refah’ın adayını destekleyecek.” diye konuştu.

Gelecek Partisi'nden ters köşe! İstanbul ve Ankara’da 'sürpriz' partiyi destekleyecek - 1. Resim

“BİROL AYDIN’I DESTEKLEMEYECEK”

İki parti arasında sorunlar olduğunu ileri süren gazeteci Atik şunları kaydetti: “Grup var ama Davutoğlu ve Erbakan bir araya geldiler. Gelecek ve Saadet arasında çözemedikleri birtakım sorunları var. Bunu da ayrıntılı paylaşmıyorlar kamuoyunda. Ortak olarak 100 yerde aday gösterdiler. Gelecek Partisi İstanbul’da büyükşehir belediyesi adayı Birol Aydın’ı desteklemeyecek. Yeniden Refah’ın adayını destekleyecek. An itibariyle durum böyle. Gelecek Partisi’nden gelen bilgi de Yeniden Refah Partisi​ adayının destekleneceği yönünde.”  

107 BÖLGEDE İŞBİRLİĞİ 

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, bazı seçim bölgelerinde ortak aday çıkaracağını duyurmuştu. Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapacakları seçim bölgelerini belirleyerek, 107 bölgede iş birliği konusunda anlaşmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...