Tgrt Haber

Gürsel Tekin, 'Geri dönüş yok' diyerek CHP yönetimine seslendi: Umarım mesajımızı alırlar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 21:05 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 21:33

CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, TGRT Haber'e çok özel açıklamalarda bulundu. İstifasının yeni alınmış bir karar olmadığını altını çizen Tekin, "Partiden arasalar da geri dönüş olmaz. CHP yönetimi umarım mesajımızı alır" dedi.

CHP​'nin Merkez Yönetim Kurulu'ndan çıkan ilçe adayları, Parti Meclisi'nde oylanarak onaylandı. Önceki Dönem CHP Milletvekili Gürse Tekin'in Esenyurt Belediye Başkan adaylığı beklentisi yerine Ali Gökmen aday olarak gösterildi.

Tekin, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda, partinin ideolojik ilkelerinden uzaklaştığını ve Atatürkçü ve sosyal demokrat kimliğini yitirdiğini belirterek istifasını açıkladı.

"GERİ DÖNÜŞ OLMAZ"

Gürsel Tekin​, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik'e konuya ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. İstifasının yeni alınmış bir karar olmadığını altını çizen Tekin,  "Partiden arasalar da geri dönüş olmaz. CHP yönetimi umarım mesajımızı alır" dedi.

ATİK: TEKİN ÇOK ÜZGÜN

Fatih Atik, Tekin ile yaptığı görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

"Yayına gelmeden önce Gürsel Bey'le görüştüm. Şunu söyledi; Gürsel Tekin çok üzgün. Partinin bu noktaya gelmesinden gerçekten hem rahatsızlığını dile getiriyor, hem de ana muhalefet partisi CHP'nin geldiğini durumu eleştiriyor ve bundan duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.

"UMARIM CHP'YE YAZIK ETMEZLER"

Tabii Gürsel Tekin sıradan bir isim değil.  TGRT Haber'e de özel açıklamalar yaptığını söyleyeyim. Şunu söyledi; geri dönme ihtimali mümkün görünmüyor Gürsel Tekin açısından. İstifa kararının da yeni alınmış bir karar olmadığını söyledi Gürsel Bey. Ve 'Umarım partiyi yöneten arkadaşlarımız vermeye çalıştığımız mesajı alırlar, Cumhuriyet Halk Partisi'ne yazık etmezler' dedi ve partinin bundan sonraki süreçlerde daha dikkatli şekilde davranmasına dair temennilerini dile getirdi. Ama bu istifa kararının yeni alınmış bir karar olmadığını vurguluyor ve kendisini arayanlar olmuş belli ki parti yönetiminden veya yakın ekipten ama geri dönmesinin söz konusu olmadığını söyledi ve 'Umarım mesajı alırlar' dedi"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...