Tgrt Haber

Hakan Han Özcan'dan dikkat çeken Turgut Altınok paylaşımı: Ya Bismillah

Editör: Furkan Günler / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 22:46 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 22:49
Hakan Han Özcan'dan dikkat çeken Turgut Altınok paylaşımı: Ya Bismillah

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok oldu. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan sosyal medya hesabından 'Ya Bismillah' diyerek, Altınok ile yürüttüğü seçim çalışmalarına ilişkin bir kare paylaştı.

İstanbul'da Murat Kurum​'u aday olarak gösteren AK Parti​'de Ankara​ adayının kim olacağı oldukça merak ediliyordu. AK Parti, Ankara'da Turgut Altınok​'u başkan adayı olarak gösterdi.

Cumhur İttifakı​'nın 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok arandı ve adaylığına ilişkin bilgi verildi. Altınok, hali hazırda AK Parti'nin Keçiören Belediye Başkanı olarak görev yürütüyor.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: YA BİSMİLLAH

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan sosyal medya hesabından 'Ya Bismillah' diyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'la olan seçim çalışmalarına ilişkin görüntü paylaştı.

Hakan Han Özcan'dan dikkat çeken Turgut Altınok paylaşımı: Ya Bismillah

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...