Tgrt Haber

Hamza Dağ'dan yerel seçim mesajı: Eksik kalan hizmetleri tamamlayacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 17:16 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 17:26
Fotoğraf: Arşiv

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dağ, İzmir'in diğer illere göre daha kritik bir önemi olduğunu söyledi.

Fotoğraf: Arşiv

Yerel seçimlere az bir süre kala, partilerin belirlediği belediye başkan adayları saha çalışmalarını hızlandırdı. Sahaya inip vatandaşların şikayetlerini dinleyen isimlerden biri olan Cumhur İttifakı'nın İzmir​ Büyükşehir Belediye Başkan adayıHamza Dağ​ da bu kapsamda, Buca ilçesindeki bir düğün salonunda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

İzmir'in önümüzdeki 5 yıllık döneminin diğer illerden daha kritik bir öneme sahip olduğunu söyleyen Dağ, seçildiğinde tüm gücünü hizmet vermek için kullanacağını vurguladı.

"YILLARDIR ŞEHRİMİZİN SIKINTILARINI GÖRÜYORUZ"

Buca Metrosu Projesi'nde, Karşıyaka Çiğli tramvay hattında, Çiğli Arıtma Tesisinin 4'üncü ünitesinde, Konak tünelinde, Karabağlar Yeşillik caddesinde ve daha nice projede İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve taleplerini geri çevirmediklerini belirten Dağ, "Biz, yıllardır şehrimizin sıkıntılarını görüyoruz. Görmekle kalmıyor yaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde, şehrimizin ihtiyaçlarına karşı etraflıca tahlil ettiğimiz çözüm önerilerimizi, projelerimizi anlatıyoruz" dedi.

Hamza Dağ'dan yerel seçim mesajı: Eksik kalan hizmetleri tamamlayacağız - 1. Resim

"BUCA DA BÜYÜK BİR NEFES ALACAK"

Yeşildere Yerinde Dönüşüm Projesi'yle İzmir'e yakışmayan görüntüyü kaldırıp mevcut yapı stokunu yerinde yenileyeceklerini vurgulayan Dağ, şöyle devam etti:

"Bölgedeki rekreasyon çalışmamızla Yeşildere'yi tam anlamıyla 'yeşil' yapacağız. Burada yapılan EXPO planını iptal edip başka bir alana taşıyacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Bucaspor'umuzun en büyük destekçilerinden biri olacak, tüm branşlarda daha başarılı bir Bucaspor görebilmek için çalışacağız. İlçe belediyelerinden başlayarak İzmir'in her yerinde kütüphane inşa edeceğiz. Ayrıca kütüphanelerde çay ve çorba olacak. Bu projelerimiz ivedilikle yapacağımız işler. Tabii bunların yanında şehrimizin ulaşım ağını Körfez geçişiyle, yeni çevre yoluyla, yeni metro hatlarıyla, yeni otobüslerle güçlendirdiğimizde Buca da büyük bir nefes alacak"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...