Tgrt Haber

Hatay'da bir parti daha seçim yarışından çekildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Mart 2024 22:01 - Güncelleme : 19 Mart 2024 22:02
Hatay'da bir parti daha seçim yarışından çekildi 

Geçtiğimiz gün TİP'in adaylıktan çekildiğini duyurduğu Hatay'da bir parti daha seçim yarışından çekildiğini duyurdu. Açıklamada, çekilecek adayın Lütfü Savaş'a destek vereceği belirtildi. 

Hatay​ Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından birinin daha seçim​ yarışından çekileceğini duyurdu. Belediyenin resmi hesabından yapılan açıklamada partinin adı belirtilmezken Lütfü Savaş​'a destek vereceği bildirildi. 

Söz konusu adayın yarın basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu. Belediyenin resmi hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: 

Hatay'da bir parti daha seçim yarışından çekildi  - 1. Resim

"SAVAŞ'A DESTEK OLACAK"

“Bir siyasi partinin Büyükşehir Belediye Başkanı​ adayı adaylıktan çekilerek, HBB Başkanımız Sayın Lütfü Savaş'a destek açıklamasında bulunacaktır. 

Sayın HBB Başkanı Lütfü Savaş, konu ile ilgili olarak 20 Mart Çarşamba günü (yarın) Saat 09:30'da Basın Toplantısı düzenleyecektir.

Basın toplantısı, HBB Meclisi toplantı salonunda (Expo)  siyasi parti yöneticilerinin de katılımıyla yapılacaktır.” 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...