Tgrt Haber

HDP’li Meral Danış Bektaş AK Parti’ye tehdit savurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
01 Eylül 2022 07:27 - Güncelleme : 01 Eylül 2022 07:34
HDP’li Meral Danış Bektaş AK Parti’ye tehdit savurdu

HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış, TBMM Karma Komisyonunda yapılan dokunulmazlık görüşmeleri sırasında tepki toplayan açıklamalarda bulundu. Hükümeti açık açık tehdit eden Meal Danış, “Bizim yönetimde olduğumuz bir iktidarda yargılanacaksınız” dedi.

Türkiye İşçi Partisi​ milletvekili Ahmet Şık’ın hükümeti tehdit eden açıklamaları gündemde yerini korurken HDP’li Meral Danış Bektaş’tan da benzer ifadeler geldi. TBMM Karma Komisyonunda yapılan dokunulmazlık görüşmesi sırasında hükümeti açık açık tehdit eden Danış, iktidarın hesap vereceğini söyledi.

HDP’Lİ BEKTAŞ’TAN 6’LI MASA İTİRAFI

HDP’li Beştaş, "Bizim yönetimde olduğumuz bir iktidarda yargılanacaksınız" ifadesini kullandı. Beştaş konuşmasının devamında 6’lı masanın gizli ortağı olduğunu da itiraf etti. Beştaş "Biz yerel seçimlerde hiç gizlemediğimiz, saklamadığımız bir stratejik karar verdik, CHP’ye oy verdik ve bunu saklamıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...