Tgrt Haber

HDP'li Pervin Buldan'ın pahalı ceketi gündeme oturdu! Dudak uçuklatan fiyat

05 Nisan 2023 12:49 - Güncelleme : 05 Nisan 2023 13:44
HDP'li Pervin Buldan'ın pahalı ceketi gündeme oturdu! Dudak uçuklatan fiyat

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın dün partisinin grup toplantısında giydiği ceket gündeme oturdu. 'Etro' marka özel üretim ceketin 16 bin 748 lira olduğu ortaya çıkarken, sosyal medyada Buldan'ın halkçılık sözlemleri sorgulanmaya başladı

Törer örgütü PKK ile bağlantıları nedeniyle Türkiye'de yoğun bir kesim tarafından eleştirilen HDP​'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan​, giyimiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

TBMM'de dün düzenlenen HDP grup toplantısına katılan Buldan'ın toplantıda giydiği ceketin oldukça pahalı olduğu ortaya çıktı. Buldan'ın 'Etro' marka ceketinin, firmanın internet sitesinde "özel üretim ürün" ketagorisinde olduğu ve ve fiyatının da 16 bin 748 lira olduğu görüldü.

HDP'li Pervin Buldan'ın pahalı ceketi gündeme oturdu! Dudak uçuklatan fiyat

ASGARİ ÜCRETİN İKİ KATI

Daha önce yaptığı birçok konuşmada halkçı bir üslubu benimseyen Buldan, lüks giyim tercihi nedeniyle sosyal medyada eleştiriler aldı.  Kullanıcılar, fiyatı, asgari ücretin yaklaşık iki katına denk gelen ceketi nedeniyle Buldan'ın ideolojik samimiyetini sorgulamaya başladı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...