Tgrt Haber

İBB başkan adayı Murat Kurum müjdeyi verdi: Fiyat düşecek, halkımızın yüzü yeniden gülecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Şubat 2024 15:24 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 17:59

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Fiyatlar düşecek, halkımızın yüzü yeniden gülecek' diyerek müjdeyi paylaştı.

Cumhur İttifakı​'nın  İBB Başkan Adayı Murat Kurum​, Bağcılar’da düzenlenen Fırıncılık Sektörü Güç Birliği Toplantısı’nda fırıncıları sevindiren açıklamalarda bulundu. 

"PROJELER HAZIR, ÇÖZÜMLER HAZIR"

Vatandaşların seçimde doğru bir tercih yapacağına inandığını söyleyen Kurum, “Bugün İstanbul’u yönetenler 5 yıldır bu şehrin insanına bir kabusu yaşatıyorlar. Bu güzel İstanbul’umuzun 571 yıllık kazanımlarından her geçen gün biraz daha kaybediyoruz. Halbuki İstanbul’u yönetmek aşk ister, sevda ister, proje ister, yatırım ister. Biz de bu şuurla; İstanbul’u yeniden medeniyet yürüyüşüne sokacak projelerle; daima insanımızın yanı başındayız. Projeler hazır, yatırım planları hazır, çözümler hazır" dedi.

İBB adayı Murat Kurum müjdeyi verdi: Fiyat düşecek, halkımızın yüzü yeniden gülecek - 1. Resim

"MİLLETİMİZ TARİHİ BİR TERCİH YAPACAK"

Seçim atmosferi çok güçlü bir hal aldığını ve vatandaşın ilk günlerde hissettiği bıkkınlık, bezmiştik hali yerini artık umuda ve heyecana bıraktığını belirten Kurum, "Vatandaşımız gerçek belediyecilikle CHP belediyeciliğinin farkını 5 yılda çok iyi görmüştür. 31 Mart’ta milletimiz eser siyasetiyle mazeret siyaseti arasında tarihi bir tercih yapacak. Biz bu seçimde ya sağlıksız binalarda deprem korkusuyla beklemeyi ya da kentsel dönüşümle huzur içinde yaşamayı seçeceğiz" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'DA EKMEK FİYATI​ DÜŞECEK"

Fırıncı esnaflara çeşitli müjdeler veren Kurum, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ticarette hedef kitle, doğrudan milletimizdir. Biz vatandaşımızın en iyi şartlarda hizmet alması için çalışıyoruz. Ekmek fiyatlarının tüketiciyi zorlamayan bir aralıkta olmasını temin edeceğiz. Tarife dışı fiyat uygulaması yapanların; yavrularımızın kursağındaki ekmekle oynamasına asla izin vermeyeceğiz. Biz yola çıkarken halkın başkanı değil, halkın dostu, halkın evinin evladı olmaya talibiz dedik. O zaman bir evladın ne yapması gerekirse, biz de onu yapacağız. Fırıncılar odamızla el ele vereceğiz. İstanbul’da ekmeği beraberce ucuzlatacağız. Ekmeğin maliyeti düşecek ki, esnafımız ve milletimiz mutlu olacak. Tarladan sofraya kadar ekmeğin tüm sürecini masaya yatıracağız. Anadolu’daki tüm üreticilerimizle, çiftçilerimizle birlikte çalışacağız. Tedariki ve nakliyeyi ucuzlatacağız. Fırıncılarımıza Toprak Mahsulleri Ofisi’mizden ucuz ve kaliteli un tedariki sağlayacağız. Böylece, İstanbul’da ekmek fiyatı düşecek, halkımızın yüzü, yeniden gülecek. Bu süreçleri tarladan İstanbul’a genelen kadar takip edeceğiz. 5 yıldır tek bir emaresi bile görülmeyen emek, ekmek ve esnaf dostu yönetime; İstanbullu kardeşlerimizle yeniden buluşturacağız”

İBB adayı Murat Kurum müjdeyi verdi: Fiyat düşecek, halkımızın yüzü yeniden gülecek - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...