Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu geleceği ile ilgili konuştu: İstanbul’dan işimizi yapmaya devam edeceğiz

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2022 13:52 - Güncelleme : 15 Aralık 2022 14:18
Ekrem İmamoğlu geleceği ile ilgili konuştu: İstanbul’dan işimizi yapmaya devam edeceğiz

Mahkeme tarafından hapis cezası verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 6’lı masanın en kuvvetli adayı olarak yorumlanan İmamoğlu, “İstanbul’dan işimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye siyasetini hareketlendiren mahkeme kararının yankıları sürüyor. Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hapis cezası alan İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu​ kameraların karşısına geçti. CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yer aldığı İstanbul’da Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni’nde konuşan İmamoğlu geleceğiyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

BELEDİYE BAŞKANLIK GÖREVİNE DEVAM EDECEĞİ SİNYALİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in adaylığına sıcak baktığı ve dünkü mahkeme kararının ardından yanına gittiği İmamoğlu, törendeki açıklamasında belediye başkanlığı görevine devam edeceğinin sinyalini verdi.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1603309027005693953

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarında öne çıkanlar;

“İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ”

İnsan başını öne eğdirecek bir iş yaptığı zaman cümleler boğazına düğümlenir. Genel başkanımızın huzurunda ilk günkü gibi bugün de başım dik söylüyorum. 2023 yılı çok güzel olacak, çok çalışacağız, İstanbul'dan işimizi yapmaya devam edeceğiz. İşimizin başındayız. Memleketimiz adına 2023 bayram gibi bir yıl olacak. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

BAZI YOLLAR KAPANDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Saraçhane Meydanı'nda saat 16.00'da gerçekleştireceği program nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Saat 14.00'ten program bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

  • Macar Kardeşler Caddesi (İtfaiye ışıklar ile 15 Temmuz Şehitleri Caddesi Şehzadebaşı Camii ışıklar arası ve buraya çıkan tüm sokak ve caddeler iki yönlü trafiğe kapatılacaktır
  • 15 Temmuz Şehitleri Caddesi
  • Gençtürk Caddesinden Şehzadebaşı Caddesi istikametine giden akım Ağa Yokuşu Sokağa yönlendirilecek (Gençtürk Caddesinden Şehzadebaşı Caddesine çıkış kapatılacaktır)

Alternatif güzergahlar ise şöyle:

  • Vatan Caddesi
  • Atatürk Bulvarı
  • Akdeniz Caddesi
  • Halıcılar Caddesi
  • Gençtürk Caddesi
  • Horhor Caddesi
  • Fevzipaşa Caddesi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...