Tgrt Haber

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Bakan Özhaseki’ye ziyaret!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 Temmuz 2023 09:56 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 09:56
İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Bakan Özhaseki’ye ziyaret!

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Sosyal medya hesabından söz konusu teması paylaşan İmamoğlu "iş birliği" vurgusunda bulundu.

Yerel seçimler yaklaşıyor. Siyasi partiler nasıl bir yol izleyeceği konusunda çalışmalarını sürdürürken genel seçimler sonrasında “değişim” çağrısında bulunan Ekrem İmamoğlu​, CHP’de kurultay öncesinde adaylık için çalışmalarını hızlandırdı.

İMAMOĞLU’NDAN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

Ekrem İmamoğlu’nun yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı merak konusu olurken dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti. Çevre​, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu, görüşmeyle ilgili Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu.

İmamoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek İstanbul’un deprem başta olmak üzere planlama, kentsel dönüşüm, müsilaj ve çevre sorunlarıyla ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hayati konularda sıkı bir işbirliğine hazırız.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1679191024910860298

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...