Tgrt Haber

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan yerel seçim mesajı: Rakibimi biliyorum

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ekim 2023 14:06 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 14:23
İBB Başkanı İmamoğlu’ndan yerel seçim mesajı: Rakibimi biliyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024 yerel seçimlerine atıfta bulundu. Seçimlerde mertçe yarışmak istediklerini ifade eden İmamoğlu, "Rakibimi biliyorum" dedi.

Siyasi partilerin yerel seçim​ hazırlıkları başladı. Muhalefet bloğundaki sorunların ittifakları nasıl etkileyeceği merak ediliyor. İYİ Parti'de istifa haberleri gelmeye devam ederken, CHP'de ise kongre hazırlığı sürüyor. AK Parti ve CHP’nin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehir adayları büyük merak konusu. Seçim mesaisine başlayan İBBBaşkanı Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. İmamoğlu, Büyükçekmece’de düzenlenen Çevre Tanıtım Projesi Tanıtım Töreni’ne katıldı. Programa Başkan İmamoğlu’nun yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda İSKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının tanıtımları ile ilgili video gösterimi yapıldı.

İmamoğlu, yerel seçimlerde rakibini bildiğini söyledi.

“RAKİBİMİ DE BİLİYORUM”

İBB Başkanı​ İmamoğlu ise kürsüde yaptığı konuşmasında, yapılan yatırımlarla alakalı bilgiler aktardı. Yerel seçimlere de atıfta bulunan İmamoğlu, "Tavsiyem şu biz milletin bileğiyiz bilek güreşine hazırız mertçe güreşimizi yapalım. Mertçe yarışımızı yapalım. Kazanın kaybedin fark etmez bu sahayı sağlayın bakalım ne olacak. Ben ne olacağını biliyorum size de göstermekten zevk duyarım. Ben bu arada rakibimi de biliyorum tekrar altını çizeyim siz de anlamışsınızdır” dedi.

Programda bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise, “Büyükçekmece büyükşehirden alması gereken hakkını 25 boyunca alamamıştır ben ambargo altında bu hizmetleri yaptık derken asla bir siyaset olarak algılanmamalı. Açarlar bakarlar, Büyükçekmece’ye ne yapılmış” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...