Tgrt Haber

İBB'ye aday gösterilmeyen Başak Demirtaş'tan 'İstanbul' mesajı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 18:03 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 18:06
İBB'ye aday gösterilmeyen Başak Demirtaş'tan 'İstanbul' mesajı 

DEM Parti'den İBB adaylığına başvuran ve partisi tarafından adaylığı reddedilen Başak Demirtaş sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Olası İstanbul adaylığı DEM Parti​'de tartışmalara sebep olan Selahattin  Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, günler süren sessizliğin bozdu. 

DEM Parti'nin İBB adayı Meral Danış Beştaş​'a destek açıklaması yapan Demirtaş, "Adaylarımızın en güçlü şekilde destekleneceğine inanıyorum" dedi. 

"ARTIK DEM ZAMANI"

X hesabından açıklamalarda bulunan Demirtaş, adayların güçlü şekilde destekleneceğini söylerken şu ifadeleri kullandı: 

"Partimizin İstanbul adayları, değerli Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni'ye başarılar diliyorum. Adaylarımızın en güçlü şekilde destekleneceğine inanıyorum. Artık İstanbul'da DEM zamanı"

NE YAŞANMIŞTI? 

Yerel seçim mesajlarının ardından DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı tartışma konusu olan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş​'ın eşi Başak Demirtaş, İstanbul için aday olmayacağını duyurmuş, partinin İstanbul adayları ise Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni olarak açıklanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...