Tgrt Haber

Bakan Ali Yerlikaya paylaştı, sosyal medya yıkıldı! A Milli Takımımıza özel video: Vurduğunuz gol, sonu final olsun

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
06 Temmuz 2024 14:25 - Güncelleme : 06 Temmuz 2024 14:57

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından A Milli Takımımız için özel bir video paylaştı. Video kısa sürede büyük beğeni topladı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final​ maçında turnuvanın güçlü ekibi Hollanda​ ile kozlarını paylaşacak.

EURO 2024​ çeyrek final maçında Hollanda'yı yenerek adını yarı final turuna yazdırmak isteyen A Milli Takım, galibiyet için sahada olacak. Kritik mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ve Milli Takım'ın muhtemel 11'i belli oldu.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER: 

HOLLANDA: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Depay, Gakpo

TÜRKİYE: Mert Günok; Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; Okay Yokuşlu, Kaan Ayhan; Kenan Yıldız, Hakan Çalhanoğlu, Barış Alper Yılmaz; Arda Güler

Baka Ali Yerlikaya paylaştı, sosyal medya yıkıldı!  A Milli Takımımıza özel video: Vurduğunuz gol, sonu final olsun - 1. Resim

Bakan Yerlikaya paylaştı, sosyal medya yıkıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından A Milli Takımımız için özel bir video paylaştı. Video kısa sürede büyük beğeni topladı.

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bu akşam Avrupa Şampiyonası Yarı Final yolunda rakibimiz Hollanda. Biz, Bizim Çocuklar’a sonuna kadar güveniyoruz.

"HAYDİ VURDUĞUNUZ GOL, YOLUN SONU FİNAL OLSUN""

Zerzevan’da top oynayan çocuklarımızın da; dünyanın dört bir yanında kalbi Ay Yıldız atan milyonların da duaları sizlerle. Haydi vurduğunuz gol, yolun sonu final olsun"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...