Tgrt Haber

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
30 Ağustos 2022 21:36 - Güncelleme : 30 Ağustos 2022 22:13
İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun polisin bir öğretmene biber gazı sıktığı yönündeki iddiaları yönelik Soylu, Kılıçdaroğlu'nun öğretmen dediği kişinin kamuda öğretmenlik yapmadığı ve terör şube tarafından defalarca gözaltına alındığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, bir gösteri esnasında polisin bir öğretmene biber gazı​ sıktığını iddia ederek sosyal medya hesabından görüntüler paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yönelik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu​ da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Kılıçdaroğlu'nun öğretmen dediği kişinin kamuda öğretmenlik yapmadığı ve terör şube tarafından defalarca gözaltına alındığını açıkladı. 

Paylaşımında iddiaları yalanlayan Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'na "Profesyonel eylemci HDPKK’lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?" diyerek sert tepki gösterdi. 

Bakan Soylu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"ADAYLIK İÇİN ERGENLEŞMENİ ANLIYORUM"

“Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olmak için ergenleşmeni anlıyorum. Seni 'troll' yapmalarını da anlıyorum. Anlamadığım; FETÖ'nün ayak izinden yürümen, HDPKK'ya sevgin, CHP'yi her türlü suç örgütüne alet etmen, kutuplaştırma ve kaos için her türlü tahrike oynaman.

"UTANMIYOR MUSUN?"

Kılıçdaroğlu, Ankara’da, defalarca Emniyet Terör Şube'nin gözaltına aldığı, kamuda öğretmenlik de yapmayan, profesyonel eylemci HDPKK’lı eliyle polisle öğretmeni karşı karşıya getirmeye utanmıyor musun?

"HIRSIN İÇİN YAPTIĞIN SORUMSUZLUKLARDAN VAZGEÇ"

Kılıçdaroğlu, 6’lı masaya kendini ispat için her yolu deniyorsun. Yeter kendi hırsın için yaptığın bu sorumsuzluklardan vazgeç” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1564673891645247489

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...