Tgrt Haber

İçişleri Bakanlığından medyaya İBB'de yakalanan terörist tepkisi

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Nisan 2022 12:20 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 12:25
Belediyede Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Ş.D., terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

İçişleri Bakan Yardımcıları Muhterem İnce ve Mehmet Ersoy, terör örgütü PKK mensubu Şafak Duran’ın dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasında yakalanarak gözaltına alınmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımlarda yakalanan teröriste dair medyada haber yer almamasına tepki gösterildi.

Belediyede Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Ş.D., terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Ş.D isimli kadın, terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu iddiasıyla belediye binasında gözaltına alındı.

GÜNAYDIN FONDAŞ MEDYA

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, yaşanan gelişmelerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İnce paylaşımında, “Günaydın fondaş olan medya. Sıradan bir gün, sıradan haberler. PKK terör örgütü eğitim sonu ‘yemin töreninde’ elinde ‘gururla’ örgüt kimliği ve kalaşnikofuyla fotoğrafı ortaya çıkan bir teröristin İBB çalışanı olabilmesi kadar sıradan. Ne de olsa ekmek kapısı” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/muhteremince/status/1519594703859195906

MALUM MEDYA HİÇ GÖRMEDİ

Ersoy ise, “İBB’ye sosyal hizmet uzmanı olarak işe alınan PKK'nın kamplarında eğitim görmüş terörist Şafak Duran, polis tarafından İBB binasında gözaltına alındı. Ama ne acıdır ki basın da siyaset de köre, sağıra yattı. Malum medya hiç görmedi. Sanki bu terörist İBB’de yakalanmadı” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/mehmetersoy57/status/1519590127202406400

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terörle bağlantılı olduğu iddia edilen kişilerin çalıştırıldığı tartışmaları sürerken, belediyede Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Ş.D. (30) isimli kadın, terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gelen polis ekipleri, Ş.D'yi gözaltına alarak emniyete götürülmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...