Tgrt Haber

Erdoğan icraatları sıralayıp Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Çeşme açılışı yapmakla olmaz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2022 20:03 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 20:19
Erdoğan icraatları sıralayıp Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Çeşme açılışı yapmakla olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki Kabine Toplantısı'nın yaptığı konuşmada, muhalefetin yapılan her projeye karşı çıkmasına tepki gösterdi. Erdoğan, "Menderes Vatan Caddesi'ni yaptığı zaman o zamanın CHP'si 'Buraya uçak mı indireceksiniz' diyordu. Aynı zihniyet devam ediyor. İstanbul'da çeşmenin musluğunu çevirmekle açılış yapmak olmaz Bay Kemal" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 2 saat 30 dakika sürdü. Kritik toplatı sonrası kameraların karşısına geçen Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal konut projesi​ ''İlk evim iş yerim' ile ilgili konuşan Erdoğan, projenin 5 bin konutluk ilk diliminin temelinin 25 Ekim'de atılacağını açıkladı. Erdoğan 2 yıl içinde 250 bin sosyal konutun tamamlanacağını ardından 500 bine tamamlanması için hızla harekete geçileceğini vurguladı.

KYK borçalarıyla ilgili kredi ödemelerinin sadece ana para üzerinden yapılabilmesine ve gemişteki ilave borçaların silinmesine ilişkin düzenlemenin ekim ayında Meclis gündemine geleceğini açıklayan Erdoğan, yurtlarda kalan öğrencilere günlük olarak verilen beslenme yardımının 25 kiradan 60 liraya çıkarıldığını müjdesini verdi.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

Erdoğan konuşmasının devamında, muhalefetin yapılan her projeye karşı çıkmasına tepki gösterdi. Projelerin gerçekleştirilme aşamasında muhalefetin engellemeriyle de mücadele ettiklerini söyleyen Erdoğan, millete verilen bütün sözlerin engellemelere rağmen yerine getirildiğini belirtti.

"ÇEŞMENİN MUSLUĞUNU ÇEVİRMEKLE AÇILIŞ YAPMAK OLMAZ"

Yapılan icraatlar üzerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Milletimize söz verdiğimiz çoğu projenin açılışını yaptık bir kısmının da yapımı devam ediyor. İstanbul'dan İzmir'e 7 buçuk saatte gidilirken artık 3 buçuk saatte gidilebiliyor. Çanakkale Köprüsü ile feribot çilesine son vererek 6 dakikada ulaşım sağlıyoruz. İşte modern olmak bu Bay Kemal. Köprülerdeki araç geçiş sayısı her geçen gün artıyor. Menderes Vatan Caddesi'ni yaptığı zaman o zamanın CHP'si 'Buraya uçak mı indireceksiniz' diyordu. Aynı zihniyet devam ediyor. ‘İstanbul'da çeşmenin musluğunu çevirmekle açılış yapmak olmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...