Tgrt Haber
 - "Tarihi fırsat penceresini kapattıramaz"
20 saat 12 dakika önce

TUSAŞ saldırısı sonrası Mehmet Uçum'dan dikkat çeken sözler: Tarihi fırsat penceresini kapattıramaz

PKK tarafından TUSAŞ'a gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Uçum, "Terör saldırısı 'tarihi fırsat penceresi'ni kapattıramaz" ifadelerini kullandı.
 - İşte terörist başı Öcalan'ın şartları
20 saat 32 dakika önce

Abdullah Öcalan ile Ömer Öcalan görüşmesinin detayları ortaya çıktı! İşte terörist başının şartları

PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın İmralı Adası'nda yaptığı görüşmenin detayları gün yüzüne çıktı. Buna göre Apo, olası bir çözüm süreci için hükümete biri garantör devlet olmak üzere iki şart sundu! İşte detaylar...
 - Özgür Özel Ümit Özdağ'a ateş püskürdü
20 saat 50 dakika önce

Özgür Özel ve Ümit Özdağ arasında 'Öcalan' kavgası! 'Siyasi yankesici'likle suçlandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ateş püskürdü. Grup toplantısında 'Kürtlere devlet vat ediyorum' sözlerinin Ümit Özdağ tarafından 'Kürtlere toprak verecek' şeklinde çarpıtıldığını söyleyen Özel, yapılanı siyasi yankesicilik olarak nitelendirdi.
 - Özgür Özel'in hamlesi Kılıçdaroğlu'nu fena kızdırdı
21 saat 44 dakika önce

CHP'de soğuk rüzgarlar! Kılıçdaroğlu korumalarının yemeği kesilince araçlarını geri verdi

CHP’de eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tahsis edilen araçların iadesi, partide tartışmaları alevlendirdi. Korumalarının yemekleri kesilen Kılıçdaroğlu, bu duruma tepki göstererek makam araçlarını iade etti. CHP ise olayın Kılıçdaroğlu’nun kendi isteğiyle gerçekleştiğini belirtti.
 - Yavuz Ağıralioğlu partisinin ismini belirledi!
22 saat 27 dakika önce

Yavuz Ağıralioğlu partisinin ismini belirledi! Sıra dışı bir sembolü var

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin adı belli oldu. Ağıralioğlu'nun partiye Anahtar Parti ismini vereceği öğrenilirken parti ambleminin ise anahtar olacağı ifade edildi.
Politika - Politika
26 Ekim 2024 - 23:24

Sağlık Bakanlığı’ndan İsrail’e rehine tepkisi: Şiddetle kınıyoruz!

Sağlık Bakanlığı, İsrail’in sağlık personellerini rehin almasını kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Gazze Şeridi’nde sağlık çalışanlarının ve yaralıların İsrail askerleri tarafından rehin alınmasını şiddetle kınıyoruz" denildi.
 - Bahçeli'den 'Öcalan' çıkışı sonrası yeni açıklama
26 Ekim 2024 - 14:20

Son dakika | MHP lideri Bahçeli'den 'Öcalan' çıkışı sonrası yeni açıklama! Türkler ve Kürtlere flaş çağrı

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli Ziya Gökalp'i Anma Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. 'Abdullah Öcalan' çıkışından sonra yeni bir açıklama yapan Devlet Bahçeli, ortak tehditlere dikkat çekip Türk ve Kürt vatandaşlara çağrı yaptı. Bahçeli mesajında, ''Türk ile Kürtlerin birbirini sevmesi siyasi bir farzdır. Kürtleri sevmeyen bir Türk varsa Türk değildir, Türkleri sevmeyen Kürt varsa Kürt değildir" ifadelerini kullandı.
 - 'Büyük bir savaşın eşiğindeyiz'
26 Ekim 2024 - 13:55

İsrail İran'a saldırdı, Türkiye'den peş peşe tepki geldi: Bölge büyük bir savaşın eşiğinde

İsrail, İran'ın 1 Ekim'de gerçekleştirdiği saldırının ardından merakla beklenen misillemeyi yaptı. İsrail ordusu, gece yarısı İran Devrim Muhafızları'nın kritik karargah ve tesislerini bombaladı. İsrail'in İran'a yönelik saldırısına Türkiye'den art arda tepkiler geldi. Dışişleri Bakanlığı saldırıyı en güçlü biçimde kınadıklarını bildirirken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise uluslararası toplumu Netanyahu şebekesine karşı harekete geçmeye çağırdı.
Politika - Politika
26 Ekim 2024 - 13:48

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanına bıçaklı saldırı

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Murtaza Önder Yücel trafikte bıçaklı saldırıya uğradı. Adana’da trafikte çıkan tartışmada bir şüphelin saldırısına uğrayan AK Parti Adana Gençlik Kolları Başkanı Murtaza Önder Yücel hemen hastaneye kaldırıldı.
 - Maduro'dan dikkat çeken Erdoğan paylaşımı
25 Ekim 2024 - 20:37

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan dikkat çeken Erdoğan paylaşımı! 'Doğru yoldayız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı BRICS Zirvesi'nden fotoğraf paylaşan Venezuela Devlet Başkanı Nicholas Maduro'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı paylaşım dikkat çekti. Maduro, Erdoğan'ın da olduğu fotoğrafı paylaşarak, "Yeni ve müreffeh bir dünya inşa etmek için doğru yoldayız" notunu düştü.
Politika - Politika
25 Ekim 2024 - 17:30

Ali Babacan'ın A takımı belli oldu

Yaklaşık 2 hafta önce tek aday olarak katıldığı DEVA Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi'nde yeniden genel başkan seçilen Ali Babacan'ın A takımı belli oldu.
 - "Bizi yıldıramazsanız!"
25 Ekim 2024 - 16:48

Son dakika | Özgür Özel'den TUSAŞ'a taziye ziyareti sonrası net mesaj! "Bizi yıldıramazsanız!"

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, terör örgütü PKK tarafından saldırıya uğrayan TUSAŞ'a taziye ziyaretinden bulundu. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Özgür Özel, çok net mesajlar verdi. TUSAŞ en çok destek olunması gereken kurumlardan bir tanesi olduğunu söyleyen Özel, "Bizi yıldıramazsınız!" dedi.
Politika - Politika
25 Ekim 2024 - 16:40

Fatih Erbakan'dan 'Abdullah Öcalan' tepkisi: Bu bir acizliktir, teslimiyettir

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eli kanlı terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili çağrısına tepki gösterdi. Erbakan, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, ordumuzu, güvenlik güçlerimizi aciz gösterir” dedi.
 - 5 parti yeni ittifak kuruyor
25 Ekim 2024 - 15:06

Siyasette dengeleri değiştirecek hamle! 5 parti yeni ittifak kuracak

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Abdullah Öcalan' çağrısı siyasette dengeleri değiştirdi. CHP'nin de destek sinyali verdiği sürpriz çıkış sonrası Öcalan'ın affına karşı çıkan cephenin yeni bir ittifak kuracağı iddia edildi. İttifakta adı geçen partilerden birinden gelen açıklamada, "Tek tek isim veremeyiz ama üçüncü bir ittifak bloğu üzerinde çalışıyoruz" denildi. İşte üçüncü ittifakta adı geçen partiler...
 - Erdoğan’dan terörsüz Türkiye mesajı!
25 Ekim 2024 - 14:48

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan terörsüz Türkiye mesajı! 'İnlerini başlarına geçireceğiz'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı Açılış Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. TUSAŞ'a yapılan hain saldırının faillerine ateş püsküren Erdoğan, terörsüz Türkiye mesajı vererek, "Acımız büyük de olsa alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür. Bu kalleşliklerle yolumuzdan geri dönmeyeceğiz, inlerine başlarına indirmeye devam edeceğiz" dedi. Gazze'de katliam yapan İsrail'e de net bir gönderme yapan Erdoğan, "Savunma sanayi alanında bir destan yazdık. Bu gerçeği herkes görüyor. Birilerinin demir kubbesi olabilir bizim de çelik kubbemiz var" ifadelerini kullandı.
 - Putin ile görüşen Erdoğan'dan net çıkış!
25 Ekim 2024 - 11:12

Putin ile görüşme sonrası S-400 ve Çelik Kubbe sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tataristan ziyareti dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları cevapladı. Putin ile görüşme sonrası S-400 ve Çelik Kubbe ile ilgili sorulara "Çelik Kubbe adını biz koyduk. Çelik Kubbe adını biz koyduğumuza göre bunun takvimini de biz belirleyeceğiz. Adımını da vakti saati geldiğinde savunma sanayii ile atarız." dedi.
 - Teröristlerin nereden geldiği belli oldu
25 Ekim 2024 - 10:58

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan TUSAŞ saldırısının bilinmeyenlerini açıkladı! Teröristlerin nereden geldiği belli oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan'daki BRICS Zirvesi dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. TUSAŞ'a yönelik terör saldırısıyla ilgili yeni bir detayı paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin geldiği yeri açıkladı.
Politika - Politika
24 Ekim 2024 - 23:48

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Anthony Blinken ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ile telefon görüşmesi yaptı.
 - Siyasal iletişim uzmanı canlı yayında açıkladı!
24 Ekim 2024 - 23:32

Siyasal İletişim Uzmanı Prof. Dr. Serhat Ulağlı canlı yayında açıkladı: Bahçeli'nin çağrısı uzun zaman önce planlandı!

Siyasal İletişim Uzmanı Prof. Dr. Serhat Ulağlı, Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşı  Abdullah Öcalan'a yönelik 'Tecriti kalksın, Meclis'te terörün bittiğini açıklasın' sözlerini yorumladı. Süregelen durumun daha önceden planlanmış olduğunu belirten Ulağlı, Sırrı Süreyya Önder'in Ağustos ayında Öcalan'ın tecritinin kaldırılmasına yönelik yasa teklifi verdiğini hatırlattı.
 - Mehmetçik’in görev süresi uzatıldı
24 Ekim 2024 - 20:02

Son dakika! Mehmetçik’in Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki görev süresi uzatıldı: Tezkere Meclis'ten geçti!

Son dakika haberi: Türk askerinin Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki görev süresi uzatıldı. Tezkere Meclis'ten geçti. Görüşmelerin sonunda Türk askerinin görev süresi bir yıl daha uzatıldı...
Sona Git