Tgrt Haber

'İhanet boyutunda bir planı devreye sokmak istiyorlar'

28 Ocak 2014 11:40
'İhanet boyutunda bir planı devreye sokmak istiyorlar'

Erdoğan, 'İhanet boyutunda bir planı devreye sokmak istediler ve hala da istiyorlar' dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "İhanet boyutunda bir planı devreye sokmak istediler ve hala da istiyorlar" dedi. Başbakan Erdoğan, "Kampanyalarla Türkiye demokrasisi yıpratılırken ekonomisine darbe vurulmaya çalışıldı" ifadelerini kullandı. Suriye barış görüşmelerinin ilk dört gününde insani yardım konularındaki istişarelerin sonuçsuz kaldığını kaydeden Başbakan Erdoğan, "Utanmadan Suriye'nin dışişleri bakanı Türkiye'ye körfez ülkelerine hakarat edecek kadar densizleşiyor" ifadelerini kullandı.
Yermuk'ta yaşanan insanlık dramına da değinen Başbakan Erdoğan, Yermuk'ta şu ana kadar ölenlerin sayısının 73'e ulaştığını belirterek, "Abluka devam ederse ölümlerin artacağı ifade ediliyor. Yermuk kampında hapsedilenler çok büyük bir açlıkla mücadele ediyor" dedi. Başbakan Erdoğan, Suriye'deki savaş suçlarını ortaya koyan fotoğraflara ilişkin olarak da "Suriye'deki fotoğraflar ülkedeki insanlık dışı tabloyu ortaya koydu" ifadesini kullandı. Başbakan Erdoğan, Almanya'ya yapacağı ziyaretin Türkiye-AB ilişkileri açısından çok önemli olduğuna dikkati çekti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...