Tgrt Haber

İmamoğlu, "hayretle izliyorum” dedi, net konuştu: Buluşuruz, buluşacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Haziran 2024 15:26 - Güncelleme : 26 Haziran 2024 15:36
İmamoğlu, "hayretle izliyorum” dedi, net konuştu: Buluşuruz, buluşacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Görüşmeye olan ilgiyi hayretle izlediğini belirten İmamoğlu, "Biz önceki dönem genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye​ (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu​, bugün CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ ile yapacağı görüşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı.

"GÖRÜŞÜRÜZ, BULUŞURUZ, ÇAY KAHVE İÇERİZ, YEMEK YERİZ"

Bu görüşmeye olan ilgiyi hayretle izlediğini belirten İmamoğlu, "Biz önceki dönem genel başkanımızla buluşuruz, buluşacağız. Bunun böyle bir olaya dönüşmesi CHP​ camiasını rahatsız ediyor. Biz hem Genel Başkanımız Özgür Özel ile hem de önceki dönem genel başkanlarımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşürüz, buluşuruz, çay kahve içeriz, yemek yeriz" dedi.

İmamoğlu, "hayretle izliyorum” dedi, net konuştu: Buluşuruz, buluşacağız - 1. Resim

"EKONOMİ VE BAŞKA HUSUSLAR DAHA ÖNEMLİ"

Parti kültüründe bu nezaketin olduğunu aktaran İmamoğlu, "Bence gerçekten merak edilmesi gereken, bizim buluşacağımız yemek değil de vatandaşlarımızın, toplumumuzun yemeklerinde neleri yiyemedikleri konusu. Ekonomi ve başka hususlar daha önemli diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...