Tgrt Haber

İmamoğlu ile vatandaşın 'yoksunuz' tartışması

06 Temmuz 2023 18:48 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 18:53
İmamoğlu ile vatandaşın 'yoksunuz' tartışması

Seçimlerin ardından CHP'de 'değişim' çağrısıyla dikkatleri üzerine çeken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de bulunan semt pazarını gezerken vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Pazardaki kadının, "Suya çok zam yaptınız. Hani her şey güzel olacaktı. Arayınca vatandaş sizi nerede bulacak. Tatillerde mi bulacak" sözlerine İmamoğlu, "Pazarda bulacak. Sen kıskan da çatla" cevabını verdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu​, Bahçelievler​'de bulunan Çarşamba pazarını gezdi. İmamoğlu'na pazar gezisi sırasında bir kadın tepki gösterdi. Pazar da alışveriş yapan kadın, suya zam geldiğini hatırlatırken, "Hani her şey güzel olacaktı. Gerçekten güzel oldu İstanbul. Siz geldiniz çok güzel oldu. Hani suya zam yapmayacaktınız?" diye sordu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, "Elektriğe ne kadar zam geldi abla yüzde 25. Söz verme olur mu hiç. Hükümet zam yaptı mı ben nasıl zam yapmayacağım” diyerek karşılık verirken kadın ise, "Elektriği savunmuyorum o da zamlı ama siz söz verdiniz sözünüzün arkasında durun. Siz geldiniz oylarımızı aldınız ne dediniz? Siz sözünüzün eri değilsiniz" dedi. 

"KISKAN DA ÇATLA"

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 'ayıp ediyorsun' demesi üzerine kadın, "Siz yaparken ayıp etmiyorsunuz da ben hakkımı savununca mı ayıp ediyorum. Arayınca vatandaş sizi nerede bulacak. Tatillerde mi bulacak" cevabını verdi. 

İmamoğlu ise kadının bu çıkışına gülerek, "Pazarda bulacak. Sen kıskan da çatla" dedi. 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...