Tgrt Haber

İmamoğlu ve Akşener'den sosyal medyaya damga vuran kare

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2022 22:41 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 23:07

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen 2 yıl 7 ay hapis cezası kararı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den art arda paylaşımlar geldi. İmamoğlu'na destek açıklamaları yapan Akşener fotoğraf paylaştı. Sosyal medyada Akşener ile İmamoğlu'nun kareleri çok konuşuldu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 2 yıl 7 ay hapis cezası​ verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İstanbul​ Saraçhane'deki İBB binası önünde açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu ve Akşener'den sosyal medyaya damga vuran kare

Meral Akşener​, İmamoğlu ile masa başında oturduğu bir fotoğrafı paylaşarak "Kul kurar, kader gülermiş..." ifadelerini kullandı. Sosyal medyada Akşener ile İmamoğlu’nun destek amaçlı birbirine sarıldığı kareler çok konuşuldu.

İmamoğlu ve Akşener'den sosyal medyaya damga vuran kare

''MİLLET İRADESİNE DUYULAN KORKU VAR''

İYİ Parti lideri Meral Akşener de açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu gün iktidarda yarından çok korkan bir irade var. İnsanlar korktuğu zaman ceza verirler, insanlar korktuğu zaman zulüm yaparlar, insanlar korktuğu zaman haksızlık yaparlar. Onun için bugün, Ekrem kardeşim için, Ekrem Başkan için verilen bu kararın arkasında bir büyük korku var. Size duyulan korku var, demokrasiye duyulan korku var, millet iradesine duyulan korku var.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nokta Akyüz 15 Aralık 2022 00:18

Maşallah güzel kucalaşmışlar bay kemal bu fotoğrafa bakıp bakıp ağlasın

Sonraki Haber Yükleniyor...