Tgrt Haber

'Değişim' çağrısı yapan CHP'li ilçe başkanı görevden alındı!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2023 19:57 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 20:10
'Değişim' çağrısı yapan CHP'li ilçe başkanı görevden alındı!

CHP'de seçimden sonra başlayan 'değişim' çağrılarının faturaları kesilmeye başlandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' çağrısında bulunan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ü görevden alındı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Düzgün, kararı yok saydığını söyledi. 

Genel seçimlerin ardından CHP​'de başlayan 'değişim' çağrısı tabana yayılırken, genel başkanlık düzeyinden faturalar kesilmeye başlandı. Kılıçdaroğlu​'na karşı isyan bayrağını açan İmamoğlu​, 'topyekün değişim' çağrısına eşlik eden CHP Beykoz İlçe Başkanı görevden alındı. 

CHP yönetimi son olarak Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' çağrısı yapan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ü görevden aldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Düzgün, sert sözlerle kararı eleştirdi. 

"HUKUKSUZ KARARI YOK SAYIYORUZ" 

Düzgün, "İstanbul il Başkanlığının alamadığı haksız ve hukuksuz bir şekilde almış gibi gösterdiği bu kararı yok sayıyoruz" dedi. 

Düzgün, siyasi yasağı olduğu için resmi olarak görevde olmayan Canan Kaftancıoğlu​ tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın durduğu için görevden alınmaya çalışıldığı iddialarıyla gündeme gelmişti.  

Düzgün'ün Facebook hesabından yaptığı açıklamanın tamamı ise şöyle:   

'Değişim' çağrısı yapan CHP'li ilçe başkanı görevden alındı!

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...